Juniora revisorer | Flera orter | September 2024

Publicerad: onsdag 13 sep 2023

Typ: Heltid

Deadline: löpande

Länk

Är din drivkraft att hela tiden utvecklas och få möjlighet att bygga förtroendefulla relationer i mötet med kunder och kollegor? Funderar du på hur digitalisering och ökade krav på hållbarhetsrapportering påverkar företag och därmed bidrar till den spännande utveckling som pågår inom revisionsbranschen? Vi använder vår uppfinningsförmåga och erfarenhet, tillsammans med den senaste teknologin, för att skapa långsiktigt hållbara värden. Med lika delar hjärta  och hjärna jobbar vi tillsammans för att bidra till en bättre morgondag. 

 
Oavsett vilken bransch eller industri du finner mest intressant kan PwC erbjuda dig ett stimulerande arbete i en omväxlande miljö. Här ges du möjlighet till ständig utveckling genom vårt gedigna utbildningsprogram samt genom samverkan i det team som du är en del av. På PwC får du möjlighet att arbeta tillsammans med Sveriges och världens mest spännande företag och organisationer samt de personer som driver och utvecklar dessa.

 

Som medarbetare inom Assurance arbetar du med att identifiera och lösa komplexa revisionsfrågor, analysera data och dra slutsatser kring den information som våra kunder presenterar, både finansiell information och annan information som både kan påverka våra kunders affär men också till att skapa förtroende i samhället och långsiktigt hållbara resultat. Det omväxlande arbetet sker i team och en stor del av din tid spenderar du ute hos kund eller på kontoret, där det passar uppgiften bäst. Du arbetar i en bred konsultroll där du testar och utvecklar din förmåga att bygga relationer, lösa problem och driva affärsutveckling.

 

Vår verksamhet växer när våra medarbetare växer, därför är möjligheten till personlig utveckling en viktig framgångsfaktor för oss. Vår ambition är att din tid på PwC ska vara den bästa i din karriär oavsett hur länge du stannar hos oss. Det innebär en möjlighet att göra det som utvecklar dina individuella styrkor, intressen och karriärmål, och att få göra det med stöd av några av branschens kunnigaste som dina närmaste kollegor. 

 

Vi söker en bredd av kompetenser och drivkrafter

Idag kan arbetet som revisor se ut på flera olika sätt vilket innebär att du kan skapa din egen karriärväg. Du kan välja att bli kundansvarig eller fördjupa dig inom något specialistområde som exempelvis dataanalys, hållbarhetsrapportering, intern kontroll eller satsa på en karriär som ledare. Oavsett vad som engagerar dig  är vår ambition att du som revisor hos oss ska få prova på flera olika roller och arbetsuppgifter, utifrån dina intressen och drivkrafter. Vi ser det också som avgörande att våra medarbetare har aktuella kunskaper och därför investerar vi mycket i olika utbildningsinsatser och on-the-job training. Revisionsyrket är ett teamwork, där vi kompletterar och stöttar varandra i det dagliga arbetet.

 

Kvalifikationer:

  • Vid tjänstens tillträden en avslutad kandidatexamen som ekonom, systemvetare, ingenjör eller motsvarande

  • Goda språkkunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

  • Ett intresse av att utveckla dig inom rådgivning och revision

 

Meriterande: 

  • Har en utbildningsinriktning inom redovisning eller revision och ett intresse av att utveckla dig inom rådgivning och revision

  • Meriterande om du även läst andra kurser inom exempelvis data, programmering, ESG/hållbarhet

  • Meriterande med relevant arbetslivserfarenhet, exempelvis från service eller ideella engagemang

 

För att trivas i rollen ser vi att du har lätt för att samarbeta och du gillar att bygga relationer med både kollegor och kunder. Du är nyfiken, har lätt för att anpassa dig och trivs med att lösa problem, gärna tillsammans i ett team. Vidare motiveras du av att ta ett eget ansvar och nå resultat, där möjligheterna till utveckling är stora. Du har en god kommunikativ förmåga och trivs med att arbeta i skiftande miljöer då en stor del av det dagliga arbetet bedrivs ute hos kund.

 

Detta är en heltidstjänst med placering i: Göteborg, Malmö eller Stockholm

 

Ansökan:

Vi ber dig bifoga följande handlingar med din ansökan:

  • CV

  • Personligt brev

  • Betyg från universitet/högskola

  • Ange i din ansökan till vilken ort du söker

 

Vi använder oss av arbetspsykologiska tester som en del av urvalet med syfte att säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urval. Testerna är ett första steg i vår urvalsprocess. Du får en länk till dessa när vi har tagit emot din ansökan. Vi kallar till intervju löpande så vi ser gärna att du ansöker så snart som möjligt.  

 

Om du har frågor gällande tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Sarah Acar på: sarah.acar@pwc.com.


Varmt välkommen med din ansökan!