Grant Thornton

Att det varje morgon ska kännas kul att gå till jobbet är viktigt hos oss på Grant Thornton. Att hitta varje individs unika ambitioner och vilja är en del av vår framgång. På Grant Thornton syns du för vem du är, inte bara för dina prestationer. Vi tror på att du som känner sig delaktig i din egen utveckling har större chans att lyckas i jobbet. Vi vet att du växer med uppgiften.

 

Grant Thornton är Sveriges största revisions-och konsultföretag med fokus på entreprenörsföretag. Vi är 1300 kollegor som varje dag gör skillnad för våra kunder inom våra affärsområden revision, ekonomiservice, skatt och Advisory. Hos oss är du med och ser till att nya idéer blir verklighet, att hållbarhet och digitalisering blir konkurrenskraftig och att företag når sin potential. Hos oss blir du viktig.

 

Vi söker:

För att trivas och bli framgångsrik hos oss önskar vi att du lever upp till de framgångsfaktorer som våra medarbetare röstat fram -skapa goda relationer, förnyelse och förbättring, ansvarstagande och glädje i vardagen. Detta innebär att vi söker dig som visar intresse och förståelse för våra kunders affär, bidrar till ett öppet klimat där vi hjälper varandra, levererar med kvalitet och på utsatt tid samt har ett positivt mindset och engagemang. Våra tjänster är huvudsakligen på heltid men det finns även möjlighet att arbeta deltid/praktik beroende period och plats. Om du söker arbete inom redovisning, revision och advisory ser vi huvudsakligen att du ska ha en ekonomiutbildning. Söker du istället en tjänst inom skatt ser vi att du ska ha en juristexamen med dig.

 

Vi erbjuder:

Hos oss får du arbeta i en prestigelös och välkomnande organisation med stormöjlighet att påverka din egen roll och karriärutveckling. Du ingår i ett internt utvecklingsprogram som omfattar ”on the job training” i kombination med interna och externa utbildningar, allt för att du ska få den bästa utvecklingen i din roll. Utifrån egna intresseområden har du möjlighet att ta dig an andra ansvarsområden utöver kunduppdragen, och därmed bidra till Grant Thorntons fortsatta utveckling och tillväxt. Ett av våra affärsmål är ett hållbart arbetsliv, alltså att lyckas med kombination nöjda kunder och

välmående medarbetare. Vi vill erbjuda en bra arbetsmiljö och ge dig goda förutsättningar för en hälsosam livsstil och erbjuder ett förmånligt friskvårdsbidrag, förebyggande hälsovård samt sjukförsäkring. Du har stora möjligheter att arbeta på distans och hög flexibilitet att välja den plats som passar ditt team och dig bäst när du utför ditt arbete.

 

Läs mer om oss och om våra karriärmöjligheter på: https://karriar.grantthornton.se/