Campus bästa studentpub


Sivans studentpub har existerat på Campus sedan begynnelsen av det glada 80-talet. Med över 30 år på nacken är utestället fortfarande en stark knytpunkt för studenter såsom på pubkvällar, after schooler och bruncher.

Verksamheten började i en källarlokal på Stallvägen 11 och man har sedan dess klättrat upp i karriärsstegen, Sivans är nu mer eller mindre en självklarhet att besöka när studierna byts mot smakfulla drinkar.

Sivans drivs helt och hållet av studenter som brinner för att göra studentlivet för alla Linnéstudenter så minnesvärt som möjligt.

Sivans studentpub består av sex medlemsföreningar (EHVS, Västkusten, Norrlands, Östgöta, Skånes och Smålands) som driver verksamheten. I respektive medlemsförening finns det två representanter som sitter i Sivans styrelse.

EHVS har flera stora event på Sivans, dessa drivs främst av programutskottets sektioner. Några exempel är White night, Full Moon party, Studio 54 och en vinprovning.

Sex mfl, SexIE, Idrott, 6 Promille och QUL är alla aktiva i Sivans några gånger per termin med att jobba på antingen puben, after schoolen eller brunchen.

Väl mött!
Sivans

 

Eric Wahlgren

Sivansansvarig

072-317 06 11
Mail: ordf@sivans.com

 

William Nilsson

Sivansansvarig

076-315 63 95
Mail: ekonomi@sivans.com