Ingka AB

Ingka AB levererar service- och kompetensrelaterade tjänster inom HR, Legal, Facility, Meeting samt Finance och gör det möjligt för övriga IKEA bolag att fokusera på sin kärnverksamhet.

Inom Finance funktionen jobbar idag ca 50 medarbetare med bland annat redovisning, likviditetshantering, moms- och skattefrågor, kund- och leverantörsfakturor samt support för de olika finansiella systemen inom IKEA.

Med vår samlade expertis erbjuder vi ett brett utbud av finansrelaterade tjänster till våra svenska Ingka bolag.

Vi är en funktion fylld av fantastiska kollegor med olika erfarenheter och roller som tillsammans arbetar för att tillhandahålla tillförlitlig finansiell information enligt gällande lagar och regler till ett flertal kunder, intressenter och globala funktioner. Genom vårt arbete är vi med och skapar förutsättningar för ett växande IKEA.  

 

Annorlunda av en anledning

Det är lite så vi arbetar här. Tillsammans skapar vi nya möjligheter, idéer och arbetssätt som gör livet lite enklare för både oss medarbetare och alla våra kunder. Vi utmanar till att förändra och förbättra.
Och det är här du kommer in i bilden. Vi behöver dig, dina tankar och idéer för att kunna växa ytterligare. Vi söker ständigt nya medarbetare som vill vara en del av vår spännande tillväxtresa.

Varje sommar söker vi sommarvikarier till funktionen, en perfekt möjlighet att testa på IKEA och Finance Services.

 

Alla lediga tjänster finns på IKEA.se/jobb, så håll utkik!