Förser EHVS med promotionmaterial


Promotion förser EHVS sektioner och utskott med kvalitativt promotionsmaterial i form av affischer, banderoller, logotyper, tygmärken, filminspelning och redigering.

Under första veckan på universitet hittar ni promotions medlemmar, iklädda svarta hoodies, med en kamera i handen. I december varje år ser vi nämligen till att fylla i era minnesvärda minnesluckor med en högt eftertraktad nollningsfilm. Filmen brukar visas i en av de större salarna i K-huset, det bjuds självfallet på snacks i form av popcorn och diverse bubblande drycker. 

Det är inte bara under nollningen som det dokumenteras minnesvärda minnesluckor, utan även på diverse evenemang under läsåret. Ekonomhelger, ishockeymatcher, föreläsningar, mingelkvällar är exempel på sådana tillfällen.

Inte nog med att fota och filma event, ni hittar oss även bakom kameran under CV-fotograferingen som äger rum den första torsdagen i mars varje år under Amår Arbetsmarknadsdag.

Men vad är det för mening att dokumentera event som ingen kommer på? Vi förser såklart även föreningens alla utskott med affischer, omslagsbilder och diverse annat promotionmaterial inför deras event.

Missa inga uppdateringar och följ oss på våra sociala medier

Facebook: facebook.com/ehvspromotion/
Instagram: instagram.com/ehvspromotion/

Moa Johansson

Ordförande Promotion
Telefon: 
Mail: 

 

Vice ordförande Promotion
Telefon: