Det ödmjuka sexet


Ödmjukhetens flagga vajar stolt över sexmästeriet SexIE. En gemenskap, som sträcker sig utanför sexet, utanför PU, ut till EHVS alla välklädda medlemmar, växer i våra hjärtan.

Vi verkar för Din studietid, Din glädje, Din motivation i vardagen. Vi finns med under inspark, på klassresa för civilekonomerna, vid julsittning, i baren på Sivans och bland er i skolans lokaler. Vår största stolthet, vårt skötebarn och Er bästa fest går i det Mexikanska tecknet, fIEstan. En overallsittning där tabasco och tequila flödar likt vårfloder.

SexIE är i övrigt kända för sina house-crawls då vi bjuder in securitas till flertalet lägenheter på campus under en och samma afton. När vi låter Er vila tar vi en stund för oss själva och drar ihop internfester, sittningar och kak-frossor.

Kännetecken för SexIE? En sammanhållning likt ett brasilianskt fotbollslag, ett exceptionellt gott humör, och självklart den LILA overallen. Ingen någonsin kommer ta ifrån oss denna färg, inte ens 200 inbitna teknologer. SexIE-folket är nivåsättaren på festen. Tveka aldrig för att bjuda upp den lila overallen till dans.

Är du lila så är du lila - Supa, fucka, minneslucka SEXIE

Facebook: facebook.com/SEXIEWEXIO/
Instagram: instagram.com/sexiewexio/

 

Niklas Persson

Ordförande SexIE

Telefon: 070-210 51 24