Höjer Qvalitén på Campus


QUL startades för 20 år sedan som ett substitut till de andra festutskotten. Vår grundare, Gunnar har sitt porträtt målat av Van Gogh på väggen i QUL-borgen. För att hedra vår initiativtagare döps alla ordföranden till Gunnar, en enorm ära som tages emot med största vördnad.

Namnet QUL står för Qvalitet Utan Like, något som utskottet lever upp till på sina arrangemang såväl som på sina interna tillställningar. Förutom att allmänt vara det bästa utskottet är QUL också kända för att vara de bästa spexarna, ha de snyggaste medlemmarna och ha den skönaste synen på livet. Ödmjukhet är också något som genomsyrar hela organisationen.

Flaggskeppet bland arrangemang är WhiteNight, en kväll svept i oskuldens färg. Denna kväll är beryktad till och med utanför Sverige, och för ett antal år sedan såldes konceptet till Holland. Pengarna gick oavkortat till att inhandla den franska miniget som nu huserar i borgens stall.

Bland övriga arrangemang kan en charmant vinprovning nämnas med en av Sveriges bästa vinexperter eller varför inte den årliga avslutningsbanketten för ekonomer som tar examen. Som om detta inte vore nog ordnar QUL även ett ytterst spektakulärt Full moon party och en beachvolleybollturnering i samarbete med Idrott samt att de var sjätte vecka sveper in campus i den ljuvaste av dofter när de lagar maten på afterschoolen. Livet är QUL och QUL är livet.

Facebook: facebook.com/gunnar.rencharm
Instagram: instagram.com/ehvsqul/
Blogg: qulbloggen.wordpress.com/

Emelie Jansson

Gunnar 21

Ordförande Q.U.L
Telefon: 073-898 34 26