Kontaktsamtal & Frukostmingel under Amår 7 mars

tor, 7 mars, 08:00

-Kontaktsamtal-

Söker du jobb eller ett företag att samarbeta med under uppsatsen? Vill du synas bland de andra studenterna under Amår-mässan? Vill du öka dina chanser att knyta värdefulla kontakter med intressanta företag? Sök kontaktsamtal!

Vad innebär kontaktsamtal?
För att kunna skapa kontakter inför framtiden och öka chansen till anställning erbjuder Amår kontaktsamtal med flera företag för dig som student. Under kontaktsamtalen får du möjlighet att presentera dig själv för företag du anser intressanta ock knyta värdefulla kontakter med arbetslivet. Samtidigt kan du lära dig mer om företagen och diskutera möjligheter som kan finnas hos dem och vad ni kan erbjuda varandra.


Ansökan skickas till ansokan@amar.nu och ska innehålla följande:

- Namn, ålder, utbildning och årskurs, samt eventuell inriktning.
- Vilket eller vilka företag du vill ha kontaktsamtal med.
- Ett bifogat PDF-dokument med CV och personligt brev för varje mail som ska gå ut till företagen när de ska välja studenter för sina kontaktsamtal. Döp filen med ditt och företagets namn.
- Om du söker kontaktsamtal med fler än ett företag och vill skicka in olika CV och personligt brev till dessa, skicka in ett mail per företag. Skriv ”Kontaktsamtal” och företagets namn i mailets ämnesrad.


Vidare information om de företag som erbjuder kontaktsamtal hittas på https://www.amar.nu/kontaktsamtal. Observera att det kan tillkomma fler företag under ansökningsperioden så glöm inte att kika in då och då!-Frukostmingel med PwC-

Kom och lär känna PwC på Speeddejtning och frukost med några av deras medarbetare och avdelningar för att få en inblick i vad för spännande områden Du kan arbeta med!

Under frukosten får ni träffa flera olika profiler från företaget och ni får en inblick i vad de jobbar med, som är så mycket mer än bara revision. Ni kommer att bli indelade i olika grupper och får individuellt en chans att speeddejta med tre olika PwC anställda under tre minuter per anställd. De grupper som inte är uppe och speeddejtar får sitta ner och äta frukost och prata med andra PwC-anställda.

Tanken är att genom detta få en inblick i hur det är att jobba på PwC, inom olika avdelningar, vilka avdelningar som finns, hur en ansökningsperiod går till, hur en vanlig dag ser ut, och mycket mer – det är ni själva som bestämmer vad ni vill veta!

Alla studenter, från alla årskurser får söka som pluggar Ekonomi, IT, Systemvetenskap, Ingenjör och Samhällsvetenskap.

Det finns 20 platser och en reservlista, och det är först till kvarn som gäller!

Läs mer om PwC och anmäl dig på https://www.amar.nu/pwc-frukost.

Har du frågor om kontaktsamtalen eller frukostminglet så kontakta emilia.ehn@amar.nu