Accelerate your Excel skills with Deloitte

ons, 13 februari, 13:00

Deloitte och EHVS bjuder härmed in dig till den perfekta möjligheten att utveckla dina Excelkunskaper! Ta chansen och anmäl dig till eventet som förra året resulterade i att flertalet studenter fick anställning på Deloitte!Under detta halvdags-evenemang kommer du att få ta del av ett interaktivt Excel-pass lett av en av våra Excel-experter från affärsområdet Business Process Solutions. Du kommer även att få testa på att lösa ett verklighetsbaserat case, relaterat till Business Process Solutions verksamhet, där du får agera ekonomikonsult. Som avslutning på dagen äter vi en trevlig middag tillsammans!

Denna dag får du umgås med Deloitte representanter från både Göteborg, Malmö och Växjö, vilka jobbar på avdelningarna Business Process Solutions, Audit. Anmäl dig till evenemanget och ta chansen att lära känna Deloitte bättre och knyta nya kontakter!

När? Onsdagen den 13e februari, kl. 13:00-21:00

Var? Linnéuniversitetet


Anmälan sker genom att du skickar ett mail till student@deloitte.se innehållande namn, termin, studieinriktning samt några korta ord om varför du vill delta på evenemanget.

Observera att det är ett begränsat antal platser till evenemanget samt att evenemanget kommer att hållas på svenska. Sista anmälningsdag är 8 februari! Meddela eventuella allergier till foretagsgruppen@ehvs.nu.

Vid frågor kontakta André Rosenqvist (Deloittes kontaktperson på EHVS) på MAIL till André (andre.rosenqvist@hotmail.com) alternativt Deloittes studentkoordinator Agnes Holm Hedberg på student@deloitte.se.