Det finns 11 olika poster man kan söka till eller nominera någon man tror skulle passa bra. Alla medlemmar i EHVS har möjligheten att söka till styrelsen. Att sitta med i styrelsen innebär att du har möjlighet att påverka både föreningen i sig, men även en möjlighet att påverka din egen studietid. Att ha suttit med i en styrelse ses ofta som väldigt meriterande på ditt CV. Nominera dig själv eller någon du tror skulle passa via vårt formulär eller till valberedningen@ehvs.nu eller på EHVS Office.

 

Nominera nu

Namn                 

Telefonnummer  

Mailadress         

Vilken post         

                           

 

Ordförande

Ordföranderollen innebär huvudsakligen internt ledarskap på en förening med ca 1200 medlemmar. Rollen innebär också extern representation såsom fakulteten för ekonomi men också internationella kontakter och nationella systerföreningar. Är du en utåtriktad person som uppskattar kontaktbyggande och nätverkande, utvidgande av dina kunskaper samt har ett genuint brinnande intresse för ledarskap?

Vice ordförande

Som Vice Ordförande har du en viktig del i föreningens kommunikation genom sektionsordförande möten där alla utskottens ordförande träffas och pratar. Du organiserar vårmötet och årsmötet samt har hand om den traditionella utskottssittning där ni i styrelsen tackar alla som varit aktiva i föreningen. Brinner du för att utveckla föreningen till att bli ännu större, bättre och mer sammansvetsad?

Ekonomiansvarig

Som ekonomiansvarig har du det övergripande ansvaret för föreningens ekonomi genom fakturering, leverantörsfakturor, löpande bokföring och föreningens övergripande budget. Du är även personen som har koll på föreningens ekonomiska situation till underlag för investeringar och dylikt. Är du driven, organiserad och har ett öga för bokföring och ekonomi?

Vice ekonomiansvarig

Som vice skattis i EHVS styrelse får du chansen att lära känna och arbeta med en mängd nya människor i form av såväl din egen styrelse som skattisarna i föreningens alla utskott. Dina uppgifter kommer bland annat bestå av att ha hand om föreningens nya betalningssystem iZettle, föra kontakten med skattisarna i utskotten och ansvara för EHVS bankkort. Är du social, ansvarstagande, flexibel och vill krydda ditt cv en aning?

Informationsansvarig

Som infoansvarig har du en viktig position med ansvarar för att all information kommer ut till våra medlemmar genom Facebook, Instagram och EHVS hemsida. Föreningen strävar efter att bli allt mer digitaliserad, är du intresserad av kommunikation och den digitala världen?

Intendent

Som intendent har du löpande kontakt med de personer, organisationer och företag som är viktiga för det operativa arbetet i EHVS, det är viktigt att kunna knyta goda kontakter med dessa personer för att bygga en hållbar och långsiktig relation. Du kommer att ha hand om den vardagliga verksamheten och finnas som stöd och hjälpande hand för de övriga styrelsemedlemmarna, utskotten och deras sektioner, samt medlemmarna i EHVS. Är du vår nästa intendent och redo att agera spindeln i nätet?

Ordförande Mediautskottet

Som MU-ordförande i EHVS-styrelse är det din uppgift att samordna och styra EHVS mediautskott. Som MU-ordförande är du ansvarig för EHVS Office, Promotion samt föreningens två tidningar, Assar och Brief. Vill du ha kontakt med många kreativa människor och blir deras röst i styrelserummet?

Ordförande Internationella Utskottet

Som IU-ordförande är du ansvarig för en grupp svenska och internationella studenter som jobbar för att EHVS ska bli mer internationellt. Tidigare har vi organiserat engelskspråkiga föreläsningar och workshops, samt anordnat finsittningar. Du jobbar i nära kontakt med Växjö International Students (VIS). Brinner du för internationalisering och internationella studenter?

Ordförande Programutskottet

Som PU-ordförande i EHVS-styrelse kommer du att samordna och styra verksamheten kring det sociala som EHVS sektioner anordnar för Ekonomihögskolans studenter. Du kommer att vara ordförande för PU-styrelsen som bestämmer och tar övergripande beslut som rör alla sektioner inom PU, samt vara EHVS kontaktperson gentemot Sivans. Är du social och serviceinriktad med en passion för att skapa något extra tillsammans med andra?

Ordförande Näringslivsutskottet

Som NU-ordförande har du ett ansvar att samarbeta med dina utskotts ordföranden för att föra EHVS externa kommunikationer framåt och jobba relationsbyggande mot näringslivet. Du gillar att bibehålla relationer och skapa nya kontakter med företag samt fungerar som bollplank mot dina tre utskott, Företagsgruppen, Börsgruppen och AMÅR. Är du redo för att utveckla föreningens samarbete med näringslivet?

Utbildningsansvarig

Som Utbildningsansvarig har du det övergripande är strategiska ansvaret för utbildningsrelaterade råd och konferenser, samt ett ansvar för att utbildningsbevakningen utförs på ett bra sätt. Du är en viktig arbetspartner och koppling mellan Utbildningsutskottet och EHVS styrelse. Tycker du om att påverka, jobba med projekt och vill utveckla dig själv inom ledarrollen?