Två projektledare till Kandidatceremonin 2020 sökes!

 

De har under de senaste åren kämpat hårt med både tentor, inlämningar och rapporter för att nu äntligen kunna ta sin examen. Våra fantastiska avgångstudenter vid Ekonomihögskolan på Linnéuniversitetet har slitit dagar och nätter för att komma hit och därför ska vi tacka av dem. Det gör vi genom att arrangera en Kandidatceremonin 2020!

Någon som verkställdes för två år sedan är att namnet på ceremonin har ändrats från Examensceremoni till Kandidatceremoni tillsammans med att vi i EHVS nu endast anordnar Kandidatceremonin. Vi söker därför två projektledare som är redo att ta sig an detta uppdrag!


Projektledarna ska tillsammans med sin egen rekryterade projektgrupp planera och genomföra kanske årets mest minnesvärda dag! Är du och din kompis sugen på att ta er an denna utmaning tillsammans och få nya lärorika erfarenheter? Är ni tillsammans den perfekta kombinationen av struktur och eget ansvar eller tycker helt enkelt om att anordna event? Eller vill du själv träffa en ny vän och skapa stordåd ihop? Kan det t.o.m vara som så att du känner någon som skulle passa perfekt för jobbet? Passa på att nominera denna personen!

Sista dagen att ansöka/nominera är 20/12. Intervjuer kommer hållas löpande i början på januari.

 

Lycka till!

 

Välj ett alternativ nedan: 

Jag ansöker själv 

Jag vill nominera någon

Vänligen ange ditt namn, telefonnummer och klass. Alternativt på den personen du vill nominera:

Varför hade du, eller den du nominerar, passat för denna roll? 

Har du något övrigt du vill tillägga? 

Tack för ditt engagemang!