För-Amår

ons, 5 februari, 16:00

För att ladda upp inför den kommande Amår-mässan 2020 smygstartar vi redan den 5 februari med För-Amår! Kvällen erbjuder två fantastiska föreläsare som kommer att leverera inspirerande och unika föreläsningar, mingel, tilltugg, goodiebags till de 50 första tjejerna och de 50 första killarna, Promotion gör det också möjligt för oss att erbjuda CV-fotografering så att ni kan förbereda bästa möjliga CV att ha med på den kommande mässan. Utöver detta kommer du också kunna vara med och tävla om en klockbox från Boomwatches!
Detta är alltså en kväll ni inte vill missa!

Först ut är Mats Ekenstam. Mats har rekryterat till 100-tals olika befattningar och varit ledare i över 20 år med upp till 500 anställda. Mats bjuder på en föreläsning med många intressanta frågeställningar. Vilka är nycklarna till framgångsrika medarbetare och företag? Vem skall man anställa och varför? Hur tänker företagen? Hur skall man agera som kandidat? Karriärvägar? Vem har makten? I grunden är Mats beteendevetare och har arbetat som ledare i såväl små lokala bolag som stora globala koncerner. Han har bl.a. verkat inom branscher som rekrytering, IT, säkerhet, reklam, produktion, försäkring samt design. Såväl roller som rekryteringschef, affärsområdeschef, regionchef, vd och styrelseordförande är erfarenheter han har med sig. Mats har blivit utsedd till årets ledare och värderingsbärare på Manpower, publicerad på Dagens Industri kopplat till ledarskap. I vd och styrelseroller har han köpt, lett och utvecklat bolag i olika riktningar. Mats är även fotbollsspelaren som besökt såväl Mount Everest som botten på flera hav. Han brinner även för att dela med sig av insikter på forum som LinkedIn eller i det personliga mötet. ”Det är inte de stora som äter de små, utan de snabba som äter de långsamma”.

Kvällen avslutas sedan med Per Holknekt. Det är Per Holknekts gränslösa arkiv av upplevelser och erfarenheter som gör honom unik. Per bjuder på känslosamma och värdefulla berättelser från hans sällsynta, inspirerande och mångfacetterade livsresa som både inspirerar, skapar förståelse och sätter spår. Per har inte bara hunnit startat 32 bolag, varav ett börsnoterades och värderades till en miljard kronor, han har också levt som hemlös och förlorat både jobb och familj pga. missbruk. Per har en unik förmåga att förvandla aska till eld. Han är tacksam för vad livet gett honom och berättar både om motgångarna i livet samt utmärkelserna som bl.a. Årets bolagsgrundare, Årets Exportbolag, Årets Inspiratör med mycket mera. Med sin djupa kunskap och långa erfarenhet inom bolagsutveckling, varumärkesarbete/strategier samt entreprenörskap förmedlar Per utöver inspiration, skratt och tårar värdefulla nycklar, lärdomar, insikter och metoder som enkelt kan användas och appliceras på precis vem och vad som helst.

Priset för denna kväll är endast 60 kronor och biljettsläppet sker den 20:e januari kl 18.00 via appen "BonsaiCampus". Glöm inte att ladda ner appen på din mobil!

Vill du läsa mer om För-Amår? Besök då, https://www.amar.nu/for-amar.