Aspia

Aspia är en ledande aktör inom redovisning, lön, skatt och affärsrelaterad rådgivning med 1 450 medarbetare på drygt 70 kontor i Sverige och närvaro i hela Norden. Vi tror på att göra det svåra enkelt, på effektivitet, på förändring, kunskap och att vara närvarande där våra kunder befinner sig. Vi tror på framgång och mest på att företagare ska få ägna sig åt det dom är bäst på. Så hjälper vi till med resten. 

Aspia är det självklara valet både för unga som söker sitt första jobb och för erfarna experter som vill ta ett steg vidare i karriären. Idéer och individer får växa hos oss i en inkluderande, rolig och kreativ miljö och det är på Aspia vi vill att du ska ha den bästa tiden i din karriär!

Möjligheterna är oändliga och ambitionerna stora – hos oss har du stora utvecklingsmöjligheter. Vårt arbetssätt ligger i framkant och vi utvecklar hela tiden våra digitala tjänster så det känns modernt, kul och effektivt att jobba hos oss. Dessutom är vi måna om att arbetsliv och privatliv ska funka ihop så att vi, människa och bolag, växer sida vid sida.

Aspia har stora tillväxtplaner och söker därför kontinuerligt nya härliga medarbetare över hela landet som vill vara med och utveckla våra kunders företagande.