Vill du arbeta med ERP-lösningar inom ekonomifunktionen?

Publicerad: Måndag 10 okt 2022

Typ: Tillsvidare 

Deadline: Löpande 

Länk

Vill du arbeta med digitala lösningar och är vår nya medarbetare till teamet inom Finance Systems?

Om Business Process Solutions
Deloittes affärsområde Business Process Solutions (BPS) är ledande i Sverige för kvalificerade konsultlösningar inom ekonomifunktionen där vi stöttar våra klienter med projektbaserade leveranser och interimslösningar. Projektbaserade leveranser kan exempelvis röra effektivisering och förbättring av processer och rutiner, automatisering av finansiella flöden, implementation av affärssystem eller operationella förberedelser inför börsnotering i roller som projektresurs eller projektledare. BPS består i dag av cirka 180 drivna konsulter i Stockholm, Göteborg och Malmö. Det primära upptagningsområdet för uppdragen är i storstadsregionerna, men uppdrag genomförs även på andra orter och utomlands. Oavsett uppdrag har du alltid Deloitte i ryggen som ett kompetens- och arbetsgivarstöd och du träffar regelbundet kollegor för utbildningar samt sociala aktiviteter.

Låter det intressant? Läs mer om vårt tjänsteerbjudande och hur det är att arbeta på BPS

Om rollen:
Inom vårt Finance Systems team hjälper vi våra kunder att utvecklas i takt med innovationen och driva affärsvärde med anpassade ERP-lösningar inom ramen för ekonomiavdelningens ansvarsområden. Ditt fokus ligger bland annat på att tillsammans med klienten jobba med strategiarbete i samband med NetSuite systemimplementationer, digitaliseringsstrategier, projektledning samt införandet av ny teknologi och systemutveckling. Rollen innebär också att skapa lösningar för effektivisering och automatisering av ekonomiprocesser hos våra klienter.  Vi ger våra kunder möjlighet att vara innovativa och utvecklas under en längre tidshorisont. Vi erbjuder branschspecifika lösningar som kombinerar bredden och djupet av vår kompetens. Deloitte är en etablerad allianspartner till Oracle NetSuite globalt, där Sverige är inne i en stark tillväxtfas. Uppdragen är främst baserade i Stockholmsområdet, men våra kunder är oftast internationella med verksamhet i flera länder.  Arbetsuppgifter inkluderar att:

  • Arbeta i projektform utifrån vår agila projektmetodik och utveckla och implementera affärssystemet NetSuite. systemet är helt molnbaserat och används av fler än 18 000 organisationer i fler än 200 länder.
  • Tillsammans med vårt team kommer du bland annat att arbeta med projektledning och stötta med innovativa lösningar inom NetSuite till våra kunder.
  • Ges möjlighet att driva vissa flöden och delprojekt inom ramarna för leveransen.

Om du är nyfiken på att veta mer om NetSuite inom Deloitte, läs mer här: Deloitte and NetSuite 

Vi söker
Vi söker dig som är nyutexaminerad och har magister- eller masterutbildning i ekonomi eller ekonomi & IT. Vi ser det även motsvarande om du har en dubbel kandidatexamen i en kombination av ekonomi och IT. Vi efterfrågar en person med ett stort intresse för teknik och hur digitalisering kan utveckla verksamheter och bidra till att förverkliga våra kunders strategier och affärsmål samt en vilja att lära sig ny teknik. Vidare efterfrågar vi mycket goda språkkunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift. Du är en lagspelare, men trivs även med att arbeta självständigt. Vidare är du är utåtriktad, målmedveten, engagerad och öppen för nya utmaningar. 

Vi erbjuder
Genom inspirerande kultur, stimulerande uppdrag och unik utbildning formar BPS framtidens ledare inom ekonomifunktionen. På Deloitte får du tillgång till ett globalt nätverk av erfarna kollegor som du kan nyttja för att utveckla både dig själv, våra klienter och vår verksamhet. Du får inblick och erfarenhet som möjliggör att på bästa vis kunna hjälpa företagsledningen att styra sina ekonomiska verksamheter. Du är därigenom med och rustar näringslivet för framtidens utmaningar. Du blir även en del av ett företag som värnar om hållbarhet och jämställdhet. Vi arbetar för att vara en positiv kraft och leda vägen när det gäller att hantera de allt mer komplexa utmaningar som samhället står inför idag. Vårt svar på utmaningarna är WorldImpact – en portfölj med initiativ fokuserade på konkret påverkan på samhällets största utmaningar.

Vill du veta mer? Läs mer om hur våra medarbetare beskriver hur det är att arbeta på BPS

Ansökan
Du ansöker online. Din ansökan ska bestå av CV, personligt brev, samt betygskopior från högskola/universitet och gymnasium. Notera att du behöver ladda upp samtliga dokument för att din ansökan ska ses som fullständig. Skicka in din ansökan så snart som möjligt då vi arbetar med löpande urval. Vid inskickad ansökan ska du få ett bekräftelsemejl från oss. Får du inte detta mejl råder vi dig att skicka in din ansökan på nytt. Skulle det uppstå några problem är du välkommen att kontakta Beatrice Magnusson.


Som ett kvalitativt led i Deloittes rekryteringsprocess genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare, trygga arbetsmiljön för våra medarbetare och möta regelkrav. Processen för bakgrundskontroller genomförs i samarbete med ToFindOut. https://tofindout.se/sv/faq/

Frågor
Välkommen att kontakta Beatrice Magnusson ansvarig rekryterare på Deloitte, på telefon 070-080 30 33 eller mejl bmagnusson@deloitte.se.

Vi ser fram emot din ansökan!

What impact will you make?
På Deloitte gör ditt arbete en meningsfull skillnad, varje dag, medan du växer i en inkluderande företagskultur av samarbete och hög prestation. Utöver att skapa lösningar strävar vi efter att göra en positiv och avgörande skillnad för andra i vår omgivning, våra klienter och samhället. På Deloitte hittar du tidigare dolda möjligheter att lyckas och inser din fulla potential.