Studiecoach

Publicerad: Onsdag 24 mar 2021

Typ: Deltid

Deadline: Löpande 

Länk: https://www.allakando.se/laxhjalp/

Bli studiecoach och ge utvecklande läxhjälp till yngre elever


Nu har du möjlighet att hjälpa till som studiecoach hos läxhjälpsföretaget Allakando! Som studiecoach kommer du kunna peppa, stötta och hjälpa en eller flera elever runt om i Sverige med läxhjälp och se till att de återfår sin studieglädje och höjer sina skolbetyg. Läs mer här om Allakando läxhjälp och hur du söker in till att bli
privatlärare. 

Att ge läxhjälp innebär flexibla tider 

Hur ens vardag ser ut kan variera stort från student till student. Fördelen med att bli studiecoach är att du väljer själv hur ofta du kan hjälpa till. Du kan studera på heltid eller någon enstaka kurs. En av många fördelar med läxhjälp är att det finns många olika upplägg vilket gör att du enkelt kan hitta något som passar just ditt egna skolschema.
Du och din elev kommer tillsammans komma överens om dagar och vilka tider som fungerar för er båda. Skulle ni vilja byta till någon annan dag och tid så kan ni göra det.


Ge läxhjälp i ett eller flera skolämnen


Det är många elever som gärna vill ha hjälp med matten. Det kan vara allt från grundskolenivå upp till högskolenivå. Känner du att du skulle vilja hjälpa till som mattelärare kan du det. Här hittar du mer information om Allakando mattehjälp. Känner du att du hellre skulle vilja ge hjälp i ett annat ämne kan du det. Läxhjälpsföretaget erbjuder elever möjlighetet att få läxhjälp i vilket skolämne som helst och för alla skolnivåer. Som privatlärare kan du därmed säga till på vilken nivå du kan undervisa, samt i vilket eller vilka ämnen. Dotterbolaget SmartStudies läxhjälp finns också som alternativ. De specialiserar sig på att ge mattehjälp till elever, men du kan även hjälpa till i andra skolämnen också.


Hjälp en elev med läxhjälp i din stad eller online


Organisationen finns över hela Sverige. Allakando läxhjälp Stockholm och Allakando läxhjälp Göteborg är några av de största städerna där det finns stor efterfrågan på läxhjälp. När du
blir studiecoach kommer du däremot kunna hjälpa till i din egna stad. Ni kan välja att träffas på ett bibliotek, i skolan eller hemma hos eleven. Du har också möjlighet att hjälp till med läxhjälp online. Detta gör att du ger elever som bor på andra orter i Sverige chansen att få dig som studiecoach. Återigen är det du som väljer vilket arbetssätt som skulle passa dig bäst.

Goda ämneskunskaper och god inställning är allt som behövs


Du behöver inte ha hjälpt till som studiecoach tidigare för att kunna söka in till läxhjälpsföretaget. Det viktigaste är att du har ett driv och viljan att hjälp andra och tycker det är kul att lära ut. Du kommer få lära dig allt om Allakandos studiemetoder och studietekniker. Förutom att bli studiecoach ge studiehjälp kan du som student alternativt söka in till att bli nanny hos ett av de största barnpassningsföretagen i Sverige – bli nanny hos myNanny.