Studentmedarbetare till Handelsbanken Karlskrona

Publicerad: söndag 15 dec 2019

Drivs du av att göra affärer, ta eget ansvar och ge bästa möjliga service? Är du engagerad, initiativrik och vill vara med och utveckla banken? Då kan du vara rätt person för oss.

 

Nu söker vi studentmedarbetare som kan tänka sig arbeta vid sidan av studierna till vårt bankkontor i Karlskrona.

I rollen ingår i huvudsak att bemanna vår kundtjänst. Det är ett omväxlande arbete, ofta i högt tempo. Du förväntas ta eget ansvar och ha ett genuint intresse för människor och affärer. För oss är det viktigt att du är affärsdriven, gillar att jobba mot uppsatta mål och är intresserad av nya utmaningar. naturligtvis är du en lagspelare som bidrar till god stämning på arbetet.

Utgångspunkten i allt vi gör är att vi har en stark drivkraft att göra våra kunder nöjda. Det är våra goda relationer som är grunden till att vi fortsätter vara en stabil bank år efter år. För oss har det alltid varit självklart att arbeta hållbart och långsiktigt. Vi arbetar aktivt med miljöfrågor, etik och socialt ansvar i alla delar av banken hela tiden.

 

Några ord om oss

Handelsbanken är en långsiktig och engagerad arbetsgivare och vår idé om att bedriva bank bygger i grunden på en tilltro och respekt för den enskilda individen - såväl kund som medarbetare. Vi är en decentraliserad organisation där stort ansvar för kunden ligger ute på respektive bankkontor, både vad gäller privat- och företagskunder. Det innebär även att du som medarbetare hos oss får ett stort eget ansvar. Vårt arbetssättet ger möjlighet till snabba beslut och nöjdare kunder. Långsiktiga affärsrelationer, lågt risktagande och kostnadsmedvetenhet är hörnstenar i Handelsbankens företagskultur, och lägger grunden för att vår verksamhet bedrivs på ett ansvarsfullt, hållbart och framgångsrikt sätt.

 

Vårt erbjudande

Vi erbjuder en omväxlande och utvecklande vardag, intressanta kundmöten, härlig sammanhållning och en framtid som du själv skapar! Vi erbjuder vi dig möjligheten att läsa Swedseclicens.

 

 

Varmt välkommen in med din ansökan!

Maila CV och personligt brev till Louise Waldén , HR-specialist, loma07@handelsbanken.se