SmartStudies

Publicerad: Måndag 19 apr 2021

Ge läxhjälp som privatlärare

När: Rullande 

Typ:  Deltid 

Länk: https://smartstudies.se

Söker du som student ett extrajobb som är en unikt språngbräda för din karriär samtidigt som du gör betydelsefull skillnad för andra? Utbildningsorganisationen SmartStudies söker just nu efter studenter som vill ta sig an rollen som privatlärare inom läxhjälp och framförallt mattehjälp

Bli en mentor och förebild inom läxhjälp

Smartstudies har privatlärare i hela sverige inom flera olika ämnen- på alla olika nivåer. De är främst specialister på matematik. Genom att ge läxhjälp som exempelvis mattelärare på SmartStudies får du en möjlighet att förändra unga människors liv samtidigt som jobbet ger dig värdefulla meriter för framtiden. Extrajobbet som studiecoach innebär mer än att bara hjälpa elever med studier- du är en mentor och en förebild. 

Det krävs inga tidigare erfarenheter av privatundervisning, det viktigaste är att du brinner för att se andra människor utvecklas. SmartStudies utbildar och coachar dig så att du blir en expert på nolltid!

Läxhjälp-  ett flexibelt extrajobb  

Som studiecoach får du ett flexibelt extrajobb som är perfekt att ha sidan om dina egna studier. Extrajobbet innebär att du förväntas undervisa från 4 timmar i veckan, vanligtvis två 120-  minuterspass. Du väljer helt på egen hand vilka ämnen och tider. Du som lärare matchas alltid ihop med en elev som passar dina ämnen och personlighet men som också bor nära dig. Privatundervisningen kan ske på olika sätt lite beroende på vad du och din elev kommer överens om. Det  kan ske online, i hemmet eller på annan plats!

Unik språngbräda för din karriär 

Flera studenter som har arbetat med läxhjälp på SmartStudies har fått värdefulla meriter för framtiden. Att extrajobba som Studiecoach ger dig unika färdigheter som får dig att sticka ut hos din framtida arbetsgivare. Rollen ger dig nyckelfärdigheter inom ledarskap, ansvarstagande och mentorskap- egenskaper som är högt efterfrågade på arbetsmarknaden. 

Som studiecoach får du även en gedigen utbildning inom pedagogik som kan vara väldigt värdefullt för dina framtida arbetsintervjuer- men även i en mängd andra situationer. Som bevis på dina insatser som studiecoach får du ett mer och mer utförligt rekommendationsbrev i takt att du hjälper fler elever. 

 

Kort om SmartStudies 

SmartStudies är ett dotterbolag till utbildningsorganisationen Allakando som är störst i Sverige på läxhjälp. I över ett decennium har de erbjudit professionell läxhjälp till tusentals elever runt om i landet. 

SmartStudies erbjuder studiehjälp i flera olika ämnen- på olika nivåer. De är främst specialister inom matematik.    

Besök SmartStudies hemsida om du är intresserad av ett givande extrajobb där du kan påverka andras liv på riktigt, men som samtidigt ger dig erfarenheter för framtiden.

Förutom att bli studiecoach kan du som student även söka extrajobb inom barnpassning hos barnpassningorganisationen- NannyPoppins. 

Du kan söka tjänsten som studiecoach här.