Skadecontroller

Publicerad: onsdag 17 apr 2019

Vill du jobba i ett företag som sätter både kunden och medarbetaren i centrum? På Länsförsäkring Kronoberg ser vi sambandet mellan nöjda medarbetare och nöjda kunder. Hos oss jobbar man i team där vi både skapar trygghet för våra kunder och utvecklingsmöjligheter för våra medarbetare. Vi vill överträffa kundernas förväntningar och det gör vi bland annat genom att vi är engagerade och utgår ifrån kundens behov. Det är extra viktigt för oss eftersom våra kunder också är våra ägare 

 

Vi söker nu en engagerad och analytisk skadecontroller till vår Skadeservice. Tjänsten är en tillsvidaretjänst med placering på vårt kontor i Växjö. 

 

Din utmaning 

Vi söker en skadecontroller som ska fungera som stödfunktion för uppföljning och utveckling av vår skadeservice. Som skadecontroller ingår du, tillsammans med skadechef samt tre gruppchefer, i ledningsgrupp för skadeservice. Du rapporterar direkt till skadechefen. 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att dagligen följa upp och analysera verksamheten genom kontroller av såväl beslutade arbetssätt som legala krav i form av betalningsavstämningar, riktlinjer, policys och arbetsinstruktioner. Du ansvarar för framtagandet av periodiska analyser och nyckeltal och tillsammans med gruppcheferna följer du även upp och utvecklar våra arbetsprocesser och ansvarar för måluppföljning av avdelningen samt medarbetare. Du har även ett löpande ansvar för skadeservices skadeekonomi som administration av avtal mm.

 

Vem är du? 

Vi söker dig som har universitets- eller högskoleutbildning inom ekonomi eller juridik och har du erfarenhet av skadereglering, skadeekonomi eller motsvarande ser vi det som meriterande. 

Du är analytisk, noggrann och strukturerad. Du har förmåga att se orsakssamband och lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. Du kan beskriva svåra och komplexa förhållanden på ett enkelt sätt och har god erfarenhet av presentationsteknik samt av att beskriva arbetsflöden på ett enkelt och överskådligt sätt.  

Du är en lagspelare och duktig på att skapa förtroende eftersom du arbetar nära samtliga inom medarbetare på skadeservice men även med många andra nyckelfunktioner i bolaget.

 

Låter det spännande? 

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta gruppchef personskador Frida Hagelberg, 0470-72 00 81. Facklig representant är Niclas Schaarschuch, telefon 0470-720056. 

 

Välkommen med din ansökan via vårt HR-system senast den 30 april 2019.  

Länk till ansökan. 

 

Länsförsäkring Kronoberg är ett kundägt bolag med stark lokal förankring. Personligt och enkelt erbjuder vi privatpersoner och företag attraktiva tjänster med en unik helhet inom bank, försäkring och fastighetsförmedling. Tillsammans med våra kunder, anställda och samarbetspartners skapar vi trygghet och möjligheter i Kronoberg. Vi är ca 110 medarbetare fördelat på kontoren i Växjö, Ljungby och Älmhult.