Riskkonsulter inom operativa/finansiella risker till Risk Advisory!

Publicerad: onsdag 21 aug 2019

Typ: Heltid

Deadline: Snarast, Löpande urval

 

Vill du vara med och göra skillnad när världens största revisions- och konsultnätverk fortsätter att växa?
Deloitte är idag världens största konsult- och revisionsnätverk, sett till både intäkter och antal anställda. Vill du bli en del av vårt framgångsrika team med 290 000 kollegor runt om i världen? Vi söker nu juniora medarbetare till vår avdelning Risk Advisory för anställning i augusti 2020.
 
Om rollen
Risk Advisory identifierar och analyserar risker samt granskar och utvärderar styrning i våra klienters verksamhet, d v s hur de identifierade riskerna hanteras. Våra klienter får därigenom hjälp att förstå sina strategiska, operativa, finansiella och IT-relaterade risker.

Som riskkonsult inom operativa och/eller finansiella risker kommer du få möjligheten att arbeta inom en rad olika tjänsteområden:

  • Internrevision och rådgivning
  • Internrevision och rådgivning mot finansiella bolag
  • Bolagsstyrning och internkontroll
  • Granskning och rådgivning avseende hållbarhetsredovisningar
  • Penningtvätt och terrorfinansiering
  • Granskning av avtalsefterlevnad
  • Granskning av marknads- och kreditrisker

Våra klienter är huvudsakligen stora och mestadels global företag verksamma inom de flesta branscher. Uppdragens längd varierar från en dag till tre månader och i vissa fall ännu längre. Oberoende av tjänsteområde och uppdragsform arbetar vi alltid i team.
Du kommer att få möjligheten att ta mycket eget ansvar tidigt i karriären och själv vara med och utforma din karriär som riskkonsult på Deloitte.  
 
Arbetet innebär en hög grad av kundkontakt, med personer på mycket varierande befattningar vilket ger insyn i såväl styrelsebeslut som verksamhetsprocesser. Oavsett bransch, omfattning, vilken process eller del av en verksamhet vårt uppdrag rör, finns det en gemensam nämnare: Vårt arbete syftar till att hjälpa våra klienter bättre förstå och hantera sina risker och därigenom bli mer framgångsrika.

Vi söker 
Vi söker dig som, vid anställningens start, är nyutexaminerad civilekonom eller civilingenjör. Masterexamen eller motsvarande är meriterande. Vi söker dig med goda studieresultat och vi ser gärna att du har varit aktiv under dina studier med extrajobb, studiesociala engagemang eller dylikt. Vidare efterfrågar vi mycket goda språkkunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift. Framför allt önskar vi att du är en lagspelare med ett starkt engagemang, är flexibel och söker ett arbete där den ena dagen inte är den andra lik, att du är lösningsorienterad och analytiskt lagd och har en hög ambitionsnivå.
 
Vi erbjuder
Du kommer arbeta i ett spännande och utmanande affärsklimat där du får stora möjligheter till erfarenhetsutbyte, utbildning och personlig utveckling. Du blir en del av en global firma med ett kraftfullt nätverk av erfarna kollegor och tillgång till ett av världens största utbildningsprogram. Du har möjlighet att till viss del styra din egen arbetstid. Som anställd hos oss på Risk Advisory kommer du att arbeta i en familjär och prestigelös miljö där teamarbete premieras. Du kommer också att tilldelas en coach som stöttar din karriärutveckling. Vidare kommer du att få möjlighet att resa som en del av jobbet.

Ansökan
Du ansöker online. Din ansökan ska bestå av cv, personligt brev och betygskopior från högskola/universitet samt gymnasium. Skicka in din ansökan så snart som möjligt, då vi arbetar med löpande urval.


LÄNK TILL ANSÖKAN


 
Frågor
Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Sophie Karlerö, rekryterare på Deloitte, på telefon 070- 080 27 77. 

Välkommen in med din ansökan!