Riskkonsult inom Risk Advisory, Tech

Publicerad: Måndag 10 okt 2022

Typ: Tillsvidare 

Deadline: Löpande 

Länk Anställning 23 augusti 

Länk Anställning 23 februari 

Vill du vara med och göra skillnad när världens största revisions- och konsultnätverk fortsätter att växa?
Deloitte är idag världens största konsult- och revisionsnätverk, sett till både intäkter och antal anställda. Vill du bli en del av vårt framgångsrika team med 415 000 runt om i världen? Vi söker nu juniora medarbetare till vår avdelning Risk Advisory för anställning i augusti 2023.
 
Om rollen
Risk Advisory identifierar och analyserar risker samt granskar och utvärderar styrning i våra klienters verksamhet, d v s hur de identifierade riskerna hanteras. Våra klienter får därigenom hjälp att förstå sina strategiska, operativa, finansiella och IT-relaterade risker.

Som Consultant inom Risk Advisory, Tech kommer du få möjligheten att arbeta med olika tjänster relaterade till IT-risk. Du kommer i inledningen av din karriär typiskt sätt fokusera på uppdrag av granskningskaraktär och gap-analyser. Genom mixen av tjänster vi erbjuder och våra klienters föränderliga behov, kommer du över tid att bygga upp en bred erfarenhetsbas som spänner över många olika perspektiv av granskning och rådgivning inom IT-risk. Detta hjälper dig att utveckla förmågor som matchar senaste trenderna och teknikutvecklingen i samklang med marknadens behov.


Våra klienter är huvudsakligen stora och mestadels globala företag verksamma inom de flesta branscher. Uppdragens längd varierar från en dag till tre månader och i vissa fall ännu längre. Oberoende av tjänsteområde och uppdragsform arbetar vi alltid i team.

Du kommer att få möjligheten att ta mycket eget ansvar tidigt och vara med och styra inriktningen på din karriär över tid
 
Arbetet innebär en hög grad av kundkontakt, med personer på mycket varierande befattningar vilket ger insyn i såväl styrelsebeslut som verksamhetsprocesser. Oavsett bransch, omfattning, vilken process eller del av en verksamhet vårt uppdrag rör, finns det en gemensam nämnare: Vårt arbete syftar till att hjälpa våra klienter bättre förstå och hantera sina risker och därigenom bli mer framgångsrika.
 
Vi söker 
Vi söker dig som är nyutexaminerad inom ekonomi & IT, ingenjör med IT-inriktning eller systemvetare. Magister eller masterutbildning är meriterande. Vi söker dig med goda studieresultat och vi ser gärna att du har varit aktiv under dina studier med extrajobb, studiesociala engagemang eller dylikt. Extrajobb inom ekonomi eller IT är meriterande.  Vidare efterfrågar vi mycket goda språkkunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift. Framför allt önskar vi att du är en lagspelare med ett starkt engagemang, är flexibel och söker ett arbete där den ena dagen inte är den andra lik, att du är lösningsorienterad, analytiskt lagd och har en hög ambitionsnivå.
 
Vi erbjuder
Du kommer arbeta i ett spännande och utmanande affärsklimat där du får stora möjligheter till erfarenhetsutbyte,  utbildning och personlig utveckling. Du blir en del av en global firma med ett kraftfullt nätverk av erfarna kollegor och tillgång till ett av världens största utbildningsprogram. Du har möjlighet att till viss del styra din egen arbetstid. Som anställd hos oss på Risk Advisory kommer du att arbeta i en familjär och prestigelös miljö där teamarbete premieras. Du kommer också att tilldelas en coach som stöttar din karriärutveckling. Vidare kommer du att få möjlighet att resa som en del av jobbet.
 
Ansökan
Du ansöker online. Din ansökan ska bestå av cv, personligt brev och betygskopior från högskola/universitet samt gymnasium. Notera att du behöver ladda upp samtliga dokument för att din ansökan ska ses som fullständig. Skicka in din ansökan så snart som möjligt, då vi arbetar med löpande urval.

Som ett kvalitativt led i Deloittes rekryteringsprocess genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare, trygga arbetsmiljön för våra medarbetare och möta regelkrav. Processen för bakgrundskontroller genomförs i samarbete med ToFindOut. https://tofindout.se/sv/faq/

Frågor?
Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Emily Knight, rekryterare på Deloitte, på telefon 070-080 33 23

Välkommen in med din ansökan!
 
What impact will you make?
På Deloitte gör ditt arbete en meningsfull skillnad, varje dag, medan du växer i en inkluderande företagskultur av samarbete och hög prestation. Utöver att skapa lösningar strävar vi efter att göra en positiv och avgörande skillnad för andra i vår omgivning, våra klienter och samhället. På Deloitte hittar du tidigare dolda möjligheter att lyckas och inser din fulla potential.