Revisorsassistenter till Audit & Assurance Malmö, anställning i augusti 2020

Publicerad: onsdag 21 aug 2019

Typ: Heltid

Deadline: Snarast, Löpande urval

 

Har du vad som krävs för att jobba på Deloitte?
Vill du bli en del av vårt framgångsrika team med branschens mest nöjda klienter och ingå i världens största konsult– och revisionsnätverk? Vi söker blivande revisorer till vårt kontor i Malmö för anställning i augusti 2020. Hos oss får du mycket stora möjligheter att utvecklas och du får snabbt en bred erfarenhet från både stora börsbolag, medelstora och små bolag i olika branscher.

​Vi söker

Vi söker dig som är nyutexaminerad ekonom, och drivs av att utveckla både dig själv och din omgivning. Relevant arbetslivserfarenhet, goda studiebetyg och engagemang vid sidan av studierna anses meriterande. Då vi arbetar i en digital miljö, använder en rad olika verktyg för att bearbeta och analysera stora mängder data, arbetar med artificiell intelligens och automatisering är det även meriterande med intresse för IT samt goda IT och Excel-kunskaper.

Du är nytänkande och har en stark drivkraft, ledaregenskaper och samarbetar bra med dina kollegor. Du brinner för klientservice och har en god analytisk förmåga, ett affärsmässigt tänkande samt förmåga att etablera förtroendefulla kontakter. Deloitte är en mångkulturell organisation där enskilda medarbetares bakgrund, erfarenhet och kompetens betraktas som en tillgång.

Vi erbjuder

  • tillgång till ett globalt företag och ett kraftfullt nätverk av erfarna kollegor
  • frihet och möjlighet att utveckla dig själv och vår verksamhet
  • stora möjligheter till erfarenhetsutbyte, utbildning och utveckling
  • tillgång till en av världens största konsultorganisationers globala utbildningsprogram och specialistnätverk
  • mycket goda möjligheter till en karriär på den nationella och globala konsultarenan
  • konkurrenskraftig ersättning och goda förmåner

Ansökan
Du ansöker online. Din ansökan ska bestå av CV, personligt brev, samt betygskopior från högskola/universitet och gymnasium. Notera att du behöver ladda upp samtliga dokument för att din ansökan ska ses som fullständig. Skicka in din ansökan så snart som möjligt då vi arbetar med löpande urval.  


LÄNK TILL ANSÖKANFrågor
Om du har frågor om tjänsten eller om rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Sophie Karlerö, ansvarig rekryterare på Deloitte, på telefon 070 – 080 27 77.

Vi ser fram emot din ansökan!