Revisorsassistent till KPMG Karlskrona

Publicerad: fredag 25 okt 2019

Är du en ekonomstudent med examen i sikte som söker en arbetsgivare som sätter din personliga utveckling i fokus? Vi på KPMG söker drivna talanger som vill axla rollen som Revisorsassistent i en global miljö med unika karriärmöjligheter.

KPMG Sydost
På KPMG Sydost är vi ca 20 medarbetare som arbetar med såväl mindre som stora företag men även med föreningar och stiftelser med mera. Vi förenar lokal förankring och gedigen kunskap med den globala revisionsbyråns nätverk och specialistkompetens. KPMG Sydost består av kontoren i Karlskrona, Karlshamn och Kristianstad.

Din roll hos oss
Som Revisorsassistent arbetar du i ett flertal team med kvalificerade medarbetare inom KPMG. Teamen du arbetar med är skräddarsydda för att möta specifika förfrågningar och förväntningar från våra kunder. Tillsammans med dina kollegor skapar du dig en uppfattning om dina kunders verksamhet och om risker och möjligheter. Du får arbeta i en roll som innebär nya utmaningar, nya möten och nya affärsperspektiv på daglig basis. Dina arbetsuppgifter inkluderar:

  • Intervjuer med nyckelpersoner hos våra kunder
  • Granskning av företagsspecifika processer
  • Granskning av bokslut och finansiella rapporter.

 

Länk till ansökan!