Revisionsassistent

Publicerad: lördag 29 feb 2020

Typ: Deltid

Deadline: Löpande urval

Söker du efter en möjlighet att starta karriären på Sveriges ledande företag inom revision och rådgivning? Är du flexibel, ansvarstagande och vill jobba extra vid sidan av dina studier till hösten? Var med och utveckla dina ekonomikunskaper tillsammans med PwC i Växjö!

Om Tjänsten
I tjänsten som Revisionsassistent kommer du att samarbeta tätt med revisorerna och assistera dem genom hela revisionsprocessen, från planering till avslut. Exempel på arbetsuppgifter är kontroll och granskning, avstämningar och dokumentation samt projektadministration.

Du ansvarar för att ge snabb och kvalitativ service till revisorerna och stötta kollegorna under perioder med högre arbetsbelastning. PwC ger dig en god introduktion och ser till att du får alla resurser som behövs för att utföra ett kvalitativt arbete.

Arbetet sker på kontoret i Växjö, såväl som ute hos våra kunder. Du kommer att vara behjälplig i alla kundsegment inom PwC Sverige, allt från små entreprenörsdrivna bolag till några av Sveriges allra största företag. Ditt stöd kommer ha stor betydelse för PwC´s revisionsteam och glöm inte att du själv sätter nivån för din personliga utveckling!

Tjänsten som Revisionsassistent är ett löpande konsultuppdrag med start i augusti/september. Du får ett ramavtal i Adecco Student AB och blir fördelad arbetstider efter behov på företaget. Timlönen är alltid minst enligt de avtal som gäller på arbetsmarknaden.

Läs mer här!