Revisorassistent till KPMG Karlshamn, start hösten 2023

Publicerad: Tisdag 22 nov 2022

Typ: Heltid 

Deadline: 27 November 

Länk 

Söker du en arbetsgivare som sätter din personliga utveckling i fokus? Vi på KPMG söker drivna talanger som vill utvecklas i en global miljö med många karriärmöjligheter. Vi erbjuder revision, skatterådgivning och rådgivning till alla samhällets sektorer och branscher. Om du brinner för din framtid lika mycket som vi gör, tveka inte att höra av dig.

KPMG Sydost
På KPMG Sydost är vi ca 20 medarbetare som arbetar med såväl mindre som stora företag men även med föreningar och stiftelser och offentlig sektor. Vi förenar lokal förankring och gedigen kunskap med den globala revisionsbyråns nätverk och specialistkompetens. KPMG Sydost består av kontoren i Karlskrona, Karlshamn och Kristianstad.

Din roll hos oss
Som Revisorsassistent arbetar du i ett flertal team med kvalificerade medarbetare inom KPMG. Teamen du arbetar med är skräddarsydda för att möta specifika förfrågningar och förväntningar från våra kunder. Tillsammans med dina kollegor skapar du dig en uppfattning om dina kunders verksamhet och om risker och möjligheter. Du får arbeta i en roll som innebär nya utmaningar, nya möten och nya affärsperspektiv på daglig basis.

Startdatum är i augusti/september 2023 och placering för tjänsten är i Karlshamn.

Dina arbetsuppgifter inkluderar bland annat:

  • Intervjuer med nyckelpersoner
  • Granskning av företagsspecifika processer
  • Finansiella rapporter
  • Analysarbete
  • Grundläggande rådgivning inom ekonomi, skatt och redovisning

 

Vi söker dig med lokal förankring och ett brinnande intresse för revision. Du har antingen något års erfarenhet inom området eller är junior från universitetet med siktet inställt på att bli auktoriserad revisor. Vidare trivs du i ett kundfokuserat och omväxlande arbete med varierande tempo där ingen dag är den andra lik. Du är ekonom, nyutexaminerad eller med några års arbetslivserfarenhet. En förutsättning är att du vid tjänstens tillträde uppfyller revisorsinspektionens teoretiska krav för auktorisation (för information, läs mer på www.revisorsinspektionen.se). Har du några års erfarenhet inom revision, redovisning eller annat ekonomirelaterat arbete är detta meriterande. 

Vi är noga med vilka vi väljer att gå vidare med i denna process och söker därför dig som på något sätt utmärker dig. Din examen och dina meriter vid sidan av studierna visar på tydligt driv och engagemang i form av studieresultat och åtaganden så som arbete eller föreningsengagemang. Då vi arbetar allt mer digitalt och med stora mängder data är det viktigt med intresse för IT samt att du har goda IT och Excel-kunskaper. Vidare har du goda kunskaper i svenska och engelska samt ett stort intresse för revision.

Vad vi erbjuder
Vi lägger stort fokus på dig som individ, men vi jobbar givetvis mycket i team. Som medarbetare på KPMG får du möjlighet att arbeta i en spännande och föränderlig miljö där du är med och bidrar till innovativa lösningar för att bistå våra kunder. Du blir som anställd hos oss tilldelad en Performance Manager som blir din egen karriärcoach. Tillsammans lägger ni upp din individuella utvecklingsplan redan när du påbörjar din anställning. Vi vill att våra medarbetares karriär ska präglas av tydlighet och möjlighet för individen att påverka, vilket vi tillgodoser genom vår karriärtrappa.

En karriär på KPMG ger dig tidigt en inblick i näringslivets kärna, kundernas verksamheter samt ett brett affärsperspektiv och kunskap om olika branscher.

Vill du göra skillnad tillsammans med oss?
Du ansöker till tjänsten online på www.kpmg.se/ledigatjanster. Din ansökan består av CV och personligt brev. Vill du veta mer om tjänsten innan du söker är du varmt välkommen att kontakta Erik Hagstedt på erik.hagstedt@kpmg.se. Då vi arbetar med löpande urval ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Varmt välkommen med din ansökan!