Revisorassistent till KPMG Malmö

Publicerad: måndag 7 sep 2020

Typ: Heltid/tillsvidare

Deadline: 8e september

NU SÖKER KPMG NYA TALANGER!

Är du en ekonomistudent med examen i sikte kommande år? Söker du en arbetsgivare som sätter din personliga utveckling i fokus? 

KPMG söker nu drivna talanger som vill axla rollen som Audit Associate i en global miljö med unika karriärmöjligheter, med start hösten 2021. Är du intresserad av att bli en av oss på Malmös härliga kontor så gå in redan idag och sök via länken nedan. Ansök innan 8:e september!

Din roll hos oss
KPMG i Malmö har vi kunder som verkar både lokalt och globalt, från entreprenörsdriva bolag till multinationella koncerner.
Som Audit Associate (revisorsassistent) arbetar du med ett flertal team med kvalificerade medarbetare från olika verksamhetsområden inom KPMG. Teamen du arbetar med är skräddarsydda för att möta specifika förfrågningar och förväntningar från våra kunder. 

Tillsammans med dina kollegor skapar du dig en uppfattning om dina kunders verksamhet och om risker och möjligheter. En revision innehåller många spännande delar, alltifrån intervjuer med nyckelpersoner till granskning av företagsspecifika processer, enskilda redovisningsposter och finansiella rapporter. Du får arbeta i en roll som innebär nya utmaningar, nya möten och nya affärsperspektiv på daglig basis. 

Din roll innefattar bland annat:

  • Intervjuer med nyckelpersoner
  • Granskning av företagsspecifika processer
  • Finansiella rapporter
  • Analysarbete

Länk till ansökan