Revisionskonsulter till Pw C till flera orter

Publicerad: Lördag 2 okt 2021

Typ: Heltid
Deadline: Löpande
Länk

Ser du fram emot att snart ta examen inom ekonomi, eller har du nyligen gjort det, och har ett intresse för företagande och vill bidra till ett hållbart samhälle? Är din drivkraft att hela tiden utvecklas och få möjlighet att bygga förtroendefulla relationer i mötet med kunder och kollegor? Funderar du på hur digitalisering påverkar och bidrar till den spännande utveckling som pågår inom revisionsbranschen?

Ansök direkt och bli en av våra kollegor med tillträde i december 2021, september 2022 eller december 2022.

Oavsett vilken bransch eller industri du finner mest intressant kan PwC erbjuda dig ett stimulerande arbete i en omväxlande miljö. Här ges du möjlighet till ständig utveckling och fördjupad specialistkunskap, genom kontinuerlig utbildning samt samverkan med andra specialister i de projektteam som du är en del av. På PwC får du möjlighet att arbeta tillsammans med Sveriges och världens mest spännande företag och organisationer samt de personer som driver och utvecklar dessa.

Som medarbetare inom revision hos PwC medverkar du till att analysera och dra slutsatser kring den information som våra kunder presenterar, både finansiell information och annan information som kan påverka våra kunders affär. Tillsammans med dina kollegor utgör du ett bollplank i ekonomiska och branschspecifika frågor samt hjälper våra kunder att förverkliga sina visioner. Det omväxlande arbetet sker i team och en stor del av din tid spenderar du ute hos kund. Du arbetar i en bred konsultroll där du testar och utvecklar din förmåga att bygga relationer, lösa problem och driva affärsutveckling.

Vår verksamhet växer när våra medarbetare växer, därför är möjligheten till personlig utveckling en viktig framgångsfaktor för oss. Vår ambition är att din tid på PwC ska vara den bästa i din karriär oavsett hur länge du stannar hos oss. Det innebär en möjlighet att göra det som utvecklar dina individuella styrkor, intressen och karriärmål, och att få göra det med stöd av några av branschens kunnigaste som dina närmaste kollegor. Vidareutbildning, löpande coaching, kurser och andra former av erfarenhetsutbyte är en naturlig del av konsultrollen på PwC.

Kvalifikationer

  • Vid tjänstens tillträden en avslutad universitets-/högskoleexamen inom ekonomi, gärna med inriktning mot redovisning/revision
  • Ett intresse av att utveckla dig inom rådgivning och revision
  • Goda språkkunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
  • Meriterande om du vid tjänstens tillträde uppfyller Revisorsinspektionens krav för auktorisation
  • Meriterande med relevant arbetslivserfarenhet

För att trivas i rollen ser vi att du har lätt för att samarbeta och gillar att skapa relationer och nätverk, både med kollegor och kunder. Du är nyfiken, har lätt för att anpassa dig och trivs med att lösa problem, gärna tillsammans i ett team. Vidare motiveras du av att ta ett eget ansvar och nå resultat, där möjligheterna till utveckling är stora. Du har en god kommunikativ förmåga och trivs med att arbeta i skiftande miljöer då en stor del av det dagliga arbetet bedrivs ute hos kund.

Placering/Tillträde

December-21, Stockholm, Uppsala, Göteborg, Kungsbacka, Halmstad, Skövde, Norrköping, Jönköping, Västerås, Sundsvall, Gävle, Umeå, Luleå

September-22, Stockholm, Uppsala, Göteborg, Kungsbacka, Halmstad, Skövde, Karlstad, Trollhättan, Malmö, Helsingborg, Kristianstad, Linköping, Norrköping, Örebro, Växjö, Jönköping, Västerås, Sundsvall, Gävle, Umeå, Luleå,

December-2022, Stockholm, Uppsala, Göteborg, Kungsbacka, Halmstad, Borås, Skövde, Malmö, Helsingborg, Kristianstad, Linköping, Norrköping, Jönköping, Sundsvall, Umeå, Luleå

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar PwC med Adecco. Rekryteringsprocessen i sin helhet består av inledande personlighets- och problemlösningstester och sedan intervjuer med Adecco och PwC. Vi kallar till dessa intervjuer löpande varför vi gärna ser att du ansöker så snart som möjligt.
Om du är intresserad av flera orter så har du möjlighet att söka upp till tre (3) kontor vilket du ombeds välja när du skickar in din ansökan. Vi ber dig bifoga följande handlingar med din ansökan:

  • CV
  • Personligt brev
  • Betyg från universitet/högskola

Har du frågor om din ansökan eller rekryteringsprocessen, kontakta: supportpwc@adecco.se 

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi använder oss av arbetspsykologiska tester som en del av urvalet med syfte att säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.