Revisionsassistent till PWC, Växjö

Publicerad: fredag 8 mar 2019

Söker du efter en möjlighet att starta karriären på Sveriges ledande företag inom revision och rådgivning? Är du flexibel, ansvarstagande och vill jobba extra vid sidan av dina studier till hösten? Var med och utveckla dina ekonomikunskaper tillsammans med PwC i Växjö!

"PwC Sverige är marknadsledande inom revision samt skatte- och affärsrådgivning, med 2 800 medarbetare och 34 kontor runt om i landet. Vårt syfte är att skapa förtroende i samhället och lösa viktiga problem. Våra 45 000 kunder är såväl globala som svenska företag och organisationer i alla storlekar samt verksamheter inom den offentliga sektorn. Vi vägleder våra kunder och hjälper dem att uppnå sina mål, oavsett vilken fas deras verksamhet befinner sig i."

"För PwC är hållbara medarbetare ett strategiskt fokusområde och den övergripande medarbetarstrategin är att erbjuda alla medarbetare "The Opportunity of a Lifetime". Tiden som anställd på PwC ska det vara den bästa i karriären och präglas av utveckling och möjligheter."


Om Tjänsten
Hos PwC i Växjö kommer du få möjligheten att utvecklas och lära dig nya kunskaper inom bla. revision, bokföring, redovisning och affärsrådgivning. Tillsammans med Växjös revisionsteam arbetar du administrativt och är behjälplig för dina kollegor i den löpande hanteringen av beställda tjänster. Exempel på arbetsuppgifter kan innefatta insamling av information, bearbetning av kundmaterial, samt övrig administration. 

Du ansvarar för att ge snabb och kvalitativ service till beställande revisorer och stötta kollegorna under perioder med högre arbetsbelastning. PwC ger dig en god introduktion och ser till att du får alla resurser som behövs för att utföra ett kvalitativt arbete.

Du arbetar vid behov på kontoret i Växjö med undantag för eventuella kundbesök. Du kommer att vara behjälplig i alla kundsegment inom PwC Sverige, allt från små entreprenörsdrivna bolag till några av Sveriges allra största företag. Ditt stöd kommer ha stor betydelse för företagets revisionsteam och glöm inte att du själv sätter nivån för din personliga utveckling!


Om dig
Är du en positiv, social och driven ekonomistudent som besitter ett affärsmässigt sinne har du hittat rätt!  

En skicklig revisor är en lyhörd och kompetent rådgivare. Det är lika viktigt att du kan kommunicera och ha förståelse för andra människor som att du besitter en hög analytisk förmåga och arbetar strukturerat. Du är flexibel, plikttrogen och förstår vikten vid att ställa upp för dina arbetskollegor.

För att du ska trivas och utvecklas inom PwC är det viktigt att du är intresserad och främst vill lära dig mer om ekonomi. PwC är ett modernt företag i framkant som satsar stort på digitalisering och ständigt investerar i nya lösningar som förenklar och förbättrar revisionsprocessen. Ditt intresse och dina kunskaper inom teknik kommer därmed vara betydelsefulla och det krävs att du är en mycket bekväm PC-användare. Det är viktigt att du behärskar Officepaketet, främst Excel.

Vi hoppas att du kommer bidra med glädje till dina nya kollegor och en arbetsinsats över förväntan på din nya arbetsplats! För att lyckas på bästa sätt i din roll som revisionsassistent krävs det att du besitter god kommunikationsförmåga, är självgående och arbetar ansvarsfullt.

Vi letar efter dig som vill ha ett extrajobb vid sidan av studier till hösten. Du utbildar dig inom ekonomi och vi ser gärna att du tidigare arbetat med kunder. Har du arbetserfarenhet inom teknik, administration eller ekonomi är det meriterande, men tänk på att intresse och vilja är nyckeln till framgång! Svenska och engelska språket i tal och skrift är en förutsättning.


Om anställningen
Tjänsten som Revisionsassistent är ett löpande konsultuppdrag med start i augusti/september. Du får ett ramavtal i Adecco Student AB och blir fördelad arbetstider efter behov på företaget. Timlönen är alltid minst enligt de avtal som gäller på arbetsmarknaden. Semesterersättning tillkommer och betalas ut i samband med lönen. 

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov, finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.


Om ansökan 
Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök". Se länk nedan. 

1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.

2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.

3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli ombedd att utföra en videointervju. De som går vidare blir kontaktad på telefon och får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.


Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare: Mindy Samwel via 073 684 7171.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport:
kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

 

Välkommen med din ansökan!

 

Länk till ansökan: https://www.adecco.se/jobb/revisionsassistent-till-pwc-ekonomi-finans-juridik/?ID=2db4b95a-c172-45c5-aa27-6fd3792c29c5