Rekryteringsdag | Junior redovisningskonsult, Växjö

Publicerad: måndag 16 sep 2019

Studerar du ekonomi på universitet eller högskola och söker efter ditt första jobb? Till vårt kontor i Växjö med start januari 2020 och september 2020 söker vi nu dig som vill jobba som junior redovisningskonsult. Följ med oss på vår spännande resa! Aspia är marknadsledande redan från start - det ger fantastiska möjligheter för både kunder och medarbetare.


Ditt uppdrag

I rollen som junior redovisningskonsult kommer du ha ett omväxlande och självständigt arbete, som kräver engagemang och initiativförmåga med hög ansvarskänsla. Du kommer arbeta på uppdrag av kund tillsammans med en projektledare. Arbetet utförs främst på det egna kontoret, men kan även innebära arbete ute hos kund. I arbetet med kunderna jobbar du i ett nära samarbete med dina kollegor.

Dina arbetsuppgifter består främst av:

  • Löpande bokföring
  • Månatliga avstämningar
  • Upprättande av bokslut
  • Årsredovisningar
  • Rapportering till kund

Du kommer ingå i flera team där ni tillsammans ser till att ge en högkvalitativ leverans till kund samt ger input till varandra utifrån er roll. På Aspia får du lära dig redovisningsyrket från grunden. Vi utmanar dig, stöttar dig och tror på dig!


Vem är du?

Vi söker dig som har en kandidatexamen i ekonomi alternativt en examen från YH-utbildning till redovisningsekonom. Vid examen uppfyller du de teoretiska kunskapskraven för bli auktoriserad redovisningskonsult (för information, läs mer på www.far.se). Vidare ser vi även att du behärskar svenska obehindrat i tal och skrift.

För att du ska trivas i rollen som junior redovisningskonsult och utvecklas inom vår organisation tror vi att du är en driven person, som trivs i mötet med kunden och har lätt för att etablera förtroendefulla kontakter. Eftersom att vi arbetar i team är det viktigt att du trivs med att arbeta i grupp samt har förmågan att samarbeta med andra. Vidare ser vi även att du har lätt för att anpassa dig till nya situationer samt har förmågan att arbeta med flera uppgifter parallellt.


Praktiskt om tjänsten

Tjänsterna är på heltid med tillträdesdatum januari 2020 eller september 2020. Vi söker juniora redovisningskonsulter till kontoret i Växjö. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

 

LÄNK TiLL ANSÖKAN