PWC Juniora revisorer

Publicerad: Fredag 22 jan 2021

Typ: Heltid 

Länk: https://www.pwc.se/sv/karriar/jobb-beskrivning.html?wdjobreqid=179006WD&wdcountry=SWE&wdjobsite=Global_Campus_Careers&wdjd=simple

Vad står överst på din önskelista när du tänker på ditt framtida yrkesliv? Vill du arbeta nära många av Sveriges och världens mest spännande företag och organisationer samt de personer som driver och utvecklar dessa? Är din drivkraft att hela tiden utvecklas och få möjlighet att bygga förtroendefulla relationer i mötet med kunder och kollegor? Då tror vi att jobbet som revisor skulle passa dig!

Just nu söker vi juniora revisorer/audit associates till följande orter med start i september 2021: 

Borås, Eskilstuna, Falun, Gävle, Göteborg, Halmstad, Helsingborg, Jönköping, Karlstad, Kristianstad, Kungsbacka, Lidköping, Linköping, Luleå, Lund, Malmö, Mora, Norrköping, Skellefteå, Skövde, Stockholm, Sundsvall, Trollhättan, Umeå, Uppsala, Varberg, Västerås, Växjö, Örebro.


Oavsett vilken bransch eller industri du finner mest intressant kan PwC erbjuda dig ett stimulerande arbete i en omväxlande miljö. Här får du möjlighet till spännande utveckling och fördjupad specialistkunskap, dels genom kontinuerlig utbildning och dels i de uppdragsteam som du arbetar inom. 
Som revisor hos PwC medverkar du till att analysera och dra slutsatser kring den information som våra kunder presenterar, både finansiell information och annan information som kan påverka våra kunders affär. Tillsammans med dina kollegor utgör du ett bollplank i ekonomiska och branschspecifika frågor samt hjälper våra kunder att förverkliga sina visioner. Det omväxlande arbetet sker i team och en stor del av din tid spenderar du ute hos kund. Du kommer att arbeta i en bred konsultroll där du både kommer prova på och utveckla din förmåga att bygga relationer och driva affär.

Vår verksamhet växer när våra medarbetare växer, därför är möjligheten till personlig utveckling en viktig framgångsfaktor för oss. Vår ambition är att din tid på PwC ska vara den bästa i din karriär oavsett hur länge du stannar hos oss. Det handlar om möjligheten att göra det som utvecklar dina individuella styrkor, intressen och karriärmål, och att få rätt möjlighet vid rätt tidpunkt. Vi erbjuder vidareutbildning, coaching, kurser och andra former av erfarenhetsutbyte. Ta chansen att hitta din Opportunity of a Lifetime hos oss!

Kvalifikationer
Vi söker dig som har:
- Vid tjänstens tillträde en universitets-/högskoleexamen inom ekonomi gärna med inriktning mot redovisning/revision
- Ett intresse av att utveckla dig inom revision och rådgivning
- Goda språkkunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
- Meriterande om du vid tjänstens tillträde uppfyller Revisorsinspektionens krav för auktorisation. Du kan läsa mer om kraven på Revisorsinspektionens hemsida www.revisorsinspektionen.se
- Meriterande med relevant arbetslivserfarenhet
För att trivas i rollen ser vi att du har lätt för att samarbeta och gillar att skapa relationer och nätverk, både internt och externt. Vidare motiveras du av en miljö där självledarskapet är en viktigt del och där möjligheterna till utveckling är stora. Du besitter en god kommunikativ förmåga och trivs med att arbeta i skiftande miljöer då en stor del av det dagliga arbetet bedrivs ute hos kund.

Placering

Vi söker juniora revisorer/audit associates till följande orter:

Borås, Eskilstuna, Falun, Gävle, Göteborg, Halmstad, Helsingborg, Jönköping, Karlstad, Kristianstad, Kungsbacka, Lidköping, Linköping, Luleå, Lund, Malmö, Mora, Norrköping, Skellefteå, Skövde, Stockholm, Sundsvall, Trollhättan, Umeå, Uppsala, Varberg, Västerås, Växjö, Örebro.

Tillträde: September 2021

Ansökan
Om du är intresserad av flera orter så har du möjlighet att söka upp till tre (3) kontor vilket du ombeds välja när du skickar in din ansökan. 
Skicka in en komplett ansökan med:

  • CV

  • Personligt brev

  • Betyg från universitet/högskola

OBS! Alla dokument ska bifogas där systemet ber dig bifoga “Resumé/CV” (systemet kommer endast be om bilagor en gång). Vi behöver samtliga ansökningshandlingar för att kunna bedöma din ansökan, så säkerställ att du har bifogat dem alla innan du skickar in din ansökan. För att ladda upp dina ansökningshandlingar, gå till "Resumé/CV" under "My experience" och välj "select files". Se även till att ladda upp alla dina dokument i PDF-format (* .pdf).

Vi kallar till intervjuer löpande varför vi gärna ser att du ansöker så snart som möjligt. Från den 23 december pausar vi rekryteringsprocessen och återupptar den under andra veckan i januari. 

Har du frågor om din ansökan eller rekryteringsprocessen, kontakta: se_recruitment@pwc.com


Varmt välkommen med din ansökan!