Nordnet söker nyexaminerade ekonomer

Publicerad: torsdag 1 nov 2018

Just nu letar Nordnet efter nyexaminerade ekonomer som vill få in en fot i finansbranschen. Sista ansökningsdag är 30 november.

Customer Operations och din roll

Som administratör på Customer Operations arbetar du med olika administrativa uppgifter som kräver noggrannhet men också analytiska egenskaper. Du och dina kollegor roterar mellan alla ansvarsområden så att du bygger upp en bred kompetens och kan bidra där behovet är som störst.

Customer Operations ansvarar för att administrera kundlivscykeln som är en mycket viktigt kugge i Nordnets affär. Det innebär bland annat att du kommer att jobba med att öppna konton (så att våra kunder kan komma igång med sitt sparande), hantera konton och uppdatera kunddata (så att vi uppfyller våra krav som finansiellt institut), samt att avsluta konton och hantera exempelvis dödsbon och konkursförfaranden. Dessutom kommer du att arbeta med AML (Anti Money Laundry) och skattrelaterade frågor för att säkerställa exakt kunddata och hantera korrekta registreringar i systemen.

Vi har många kontaktytor och samarbeten i bolaget, bland annat andra back office-avdelningar, IT för att bygga automatiserade processer samt frågor från kundsupporten och säljare mm som gör att vi bygger ett stort kontaktnät och förståelse för många delar av bolaget.

 

För mer information och för ansökan gå in via denna länk: https://nordnetab.com/sv/nordnetjobs/administrator-customer-operations-2/?fbclid=IwAR0NWr6Tcw83usMZ6OUIJ2Ad-6SgRG0UQ_Xfdet1E11dnO_rEelvP_Rbq94