Juniora skattekonsulter till KPMG Tax & Legal – Växjö

Publicerad: fredag 1 nov 2019

KPMG Skatt
KPMG Skatt utsågs för fjärde året i följd till Sveriges bästa skatterådgivare av tidskriften International Tax Review (ITR). Vi är en av världens ledande skatterådgivare och i vårt globala nätverk ingår långt över 10 000 medarbetare med närmare 200 skattespecialister i Sverige. Vi är rådgivare till stora internationella börsföretag såväl som till mindre familjeägda företag. Affärsmässighet, förståelse för de stora sammanhangen och djup specialistkompetens är starka kännetecken för oss.

Din roll hos oss
Vi söker nu juniora skattekonsulter till avdelningen Tax & Legal SME i Växjö. Arbetet omfattar bland annat företagsbeskattning, personbeskattning och skatterådgivning vid transaktioner. Här arbetar du i huvudsak med ägarledda företag med uppdrag som;

  • Rådgivning vid företagsöverlåtelser och omstruktureringar
  • Inkomstdeklarationer
  • Skatterättsliga utredningar
  • Upprättande av civilrättsliga dokument

Vår bransch präglas av snabb förändring, vilket ger en dynamisk och utmanande miljö att arbeta i och det blir naturligt att du utvecklas och lär dig nya saker varje dag.

 

Dina egenskaper och kvalifikationer 

Du som söker är utbildad jurist eller civilekonom. Erfarenhet från exempelvis domstol, revisionsbyrå, advokatbyrå eller Skatteverket är meriterande. Du bör ha ett intresse inom skatteområdet, ett stort engagemang och en förmåga att hitta lösningar som skapar mervärde för våra kunder. Vi värdesätter att du är noggrann och har god förmåga att formulera dig enkelt, rakt och tydligt i skrift på så väl svenska som engelska. Vidare kommer stor vikt att läggas vid din förmåga att sätta kunden i fokus och att skapa förtroendefulla affärskontakter.

Vad vi erbjuder
Vi erbjuder dig ett omväxlande och ansvarsfullt arbete med nära kontakter med kunder och kollegor inom hela företaget, både nationellt och internationellt. Hos oss finns goda utvecklingsmöjligheter och vi erbjuder dig ett omväxlande och ansvarsfullt arbete. Tempot är ofta högt med många möjligheter till stimulerande sociala kontakter, ständiga förändringar och kunskapsutveckling.

En karriär på KPMG ger dig tidigt en inblick i näringslivets kärna, kundernas verksamheter samt ett brett affärsperspektiv och kunskap om olika branscher.

Vill du göra skillnad tillsammans med oss?

Du ansöker till tjänsten online på www.kpmg.se/ledigatjanster, senast den 15 november 2019. Din ansökan består av CV och personligt brev. Vill du veta mer om tjänsten innan du söker är du varmt välkommen att kontakta Jan-Eric Lind.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Länk till ansökan