Juniora revisorer, tillträde hösten 2020

Publicerad: lördag 29 feb 2020

Deadline: 29 mars

Vad står överst på din önskelista när du tänker på ditt framtida yrkesliv? Vill du arbeta nära många av Sveriges och världens mest spännande företag och organisationer samt de personer som driver och utvecklar dessa? Drivs du av att hela tiden utvecklas och tycker det är roligt att bygga förtroendefulla relationer i mötet med kunder och kollegor? Då tror vi att jobbet som revisor skulle passa dig!

Just nu söker vi juniora revisorer/audit associates till följande kontor med start September 2020:

Borås, Falun, Göteborg, Halland (Halmstad/Varberg), Jönköping, Karlstad, Kungsbacka, Mälardalen (Eskilstuna/Västerås), Skaraborg (Skövde/Lidköping), Trollhättan och Växjö.

Oavsett vilken bransch eller industri du finner mest intressant kan PwC erbjuda dig ett stimulerande arbete i en omväxlande miljö. Här får du möjlighet till spännande utveckling och fördjupad specialistkunskap, dels genom kontinuerlig utbildning och dels i de uppdragsteam du arbetar inom. Som revisor hos PwC medverkar du till att analysera och dra slutsatser kring den information som våra kunder presenterar, både finansiell information och annan information som kan påverka våra kunders affär. Tillsammans med dina kollegor utgör du ett bollplank i ekonomiska och branschspecifika frågor samt hjälper våra kunder att förverkliga sina visioner. Det omväxlande arbetet sker i team och en stor del av din tid spenderar du ute hos kund. Du kommer att arbeta i en bred konsultroll där du både kommer prova på och utveckla din förmåga att bygga relationer och driva affär.

Vår verksamhet växer när våra medarbetare växer, därför är möjligheter till personlig utveckling en viktig framgångsfaktor för oss. Vår ambition är att din tid på PwC ska vara den bästa i din karriär oavsett hur länge du stannar hos oss. Det handlar om möjligheten att göra det som passar dina individuella styrkor, intressen och karriärmål, och att få rätt möjlighet vid rätt tidpunkt. Vi erbjuder vidareutbildning, coachning, kurser och andra former av erfarenhetsutbyte.  Ta chansen att hitta din Opportunity of a Lifetime hos oss!

Kvalifikationer

Vi söker dig som har:

  • Vid tjänstens tillträde en universitets-/högskoleexamen inom ekonomi gärna med inriktning mot redovisning/revision

  • Genuint intresse för revision

  • Goda språkkunskaper i svenska och engelska

  • Meriterande om du vid tjänstens tillträde uppfyller Revisorsinspektionens krav för auktorisation. Du kan läsa mer om kraven på Revisorsinspektionens hemsida www.revisorsinspektionen.se

  • Meriterande med relevant arbetslivserfarenhet

För att trivas i rollen ser vi att du har lätt för att samarbeta och besitter en god kommunikativ förmåga. Du trivs med att arbeta i skiftande miljöer då en stor del av det dagliga arbetet bedrivs ute hos kund. Vidare har du lätt för att skapa relationer och nätverk både internt och externt samt strävar efter att ständigt leverera bästa resultat.

Mer info finns här!