Juniora konsulter till Malmö för start i augusti 2023

Publicerad: Torsdag 15 dec 2022

Typ: Tillsvidare 

Deadline: 31 December

Länk 

Vill du arbeta med strategiska förändringsprojekt, digitala transformationer eller införande av nya affärssystem? Fortsätt utvecklas i ett framgångsrikt team på 300 personer i Sverige (varav ca. 30 i Malmö) samt i en internationell miljö med över 345 000 kollegor världen över. Vi söker juniora konsulter till vårt tjänsteområde Consulting i Malmö, med start i augusti 2023.

Om rollen
På Deloittes avdelning Consulting arbetar du med att stödja ledande organisationer i deras diverse utmaningar. Våra tjänster sträcker sig från analys av strategiska frågor, till genomförande av komplexa förändringsprojekt i kärnan av klientens verksamhet. För att möta marknadens förändrade krav stödjer vi våra klienters förändringsresor med nya arbetssätt, effektiva processer och en optimerad organisation fylld med industrispecialister, ämnesexperter och generalister.

Av Deloitte Consultings fem organisationsområden är fyra områden representerade i Malmö:
(Klicka på länkarna nedan för att läsa mer om respektive avdelning)

Core Business Operations stödjer våra klienter i att implementera affärsstrategier för att uppnå sina affärsmål. Vi arbetar med verksamhetsförändring, vilket ofta inkluderar implementation av systemstöd för industrispecifik teknologi i flera olika branscher, med ett särskilt fokus på bank- och försäkring och offentlig sektor. 

Customer & Marketing stödjer våra klienter i sina commerce-, försäljnings-, ärendehanterings-, och serviceprocesser för att bygga värdeskapande kundrelationer. Det gör vi genom att hjälpa våra klienter utveckla sitt kundmöte, sin organisation och systemstöd för dessa funktioner. Vårt arbete sträcker sig från strategi och rådgivning till agila IT-leveranser där vi levererar lösningar på ledande plattformar. En stor del av vårt arbete innebär att utveckla CRM-systemet Salesforce vilket innebär att du gärna får ha en bakgrund som till exempel systemvetare och gilla systemutveckling.

Enterprise, Technology & Performance stödjer våra klienter med att få ut det största möjliga värde av sina investeringar inom områdena Finance, Supply Chain och IT operations genom att fungera som stöd från strategiframtagning till utformning av affärsprocesser och implementation av affärssystem, ofta baserat på SAP. 

Human Capital stödjer våra klienter i att driva och utveckla sin verksamhet genom deras viktigaste tillgång: medarbetarna. Genom förändringsledning säkerställer vi att transformationer får en hållbar påverkan och effekt på organisationen. Vi vägleder våra klienter i att utveckla framtidens strategiska organisationer och HR-funktioner genom att stötta i frågor som organisatorisk design, digital HR, Workforce Transformation och People Analytics.

Strategy, Analytics & M&A stödjer våra klienter i deras strategiska frågor rörande exempelvis affärsstrategier, marknads- och försäljningsstrategier, innovations- och affärsutveckling, förvärvsstrategier samt mer omfattande strategiska transformationsinitiativ. Vi kombinerar djup kompetens inom strategi, M&A, innovation, digitalisering och analytics för att ge skräddarsydd rådgivning som driver värde för våra klienter. 

Vi söker
Vi söker dig som är nyutexaminerad civilingenjör, systemvetare, ekonom, personalvetare eller beteendevetare med master/magisterexamen eller som har en likställd examen. Du har även:

  • Goda studieresultat, internationell erfarenhet och relevant engagemang vid sidan av studierna.
  • Ett stort intresse för hur digitalisering och ny teknik kan utveckla verksamheter och bidra till att förverkliga våra klienters strategier och affärsmål.
  • Mycket goda språkkunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift.
  • Framförallt är du en lagspelare, har god prioriteringsförmåga, är analytiskt lagd och har ett brinnande intresse för att utveckla affärer och verksamheter.
  • Du är angelägen om att arbeta med olika team, blanda färdigheter och lära av varandra, för att tillsammans lösa våra klienters utmaningar.

Eftersom våra klienter finns både inom och utanför Sverige kan resor och arbete på annan ort ingå i ditt arbete.

Vi erbjuder
Tillgång till ett globalt nätverk av erfarna kollegor som du kan nyttja för att utveckla både dig själv, våra klienter och vår verksamhet. Du får stora möjligheter till internationella projekt och utbyten, både på global och nordisk nivå. Du får arbeta med spännande, komplexa uppdrag i team som alltid värderar ditt perspektiv. Genom praktisk erfarenhet, en coach som stöttar din karriär, utbildning och kontinuerlig feedback får du hjälp att ta till vara på dina styrkor.
 
Ansökan
Du ansöker online. Din ansökan ska bestå av:

  • CV
  • Personligt brev
  • Betygskopior från högskola/universitet

Notera att du behöver ladda upp samtliga dokument för att din ansökan ska ses som fullständig. Skicka in din ansökan så snart som möjligt då vi arbetar med löpande urval.  

Vid inskickad ansökan ska du få ett bekräftelsemejl från oss. Får du inte detta mejl råder vi dig att skicka in din ansökan på nytt. Skulle det uppstå några problem är du välkommen att kontakta oss.


Som ett kvalitativt led i Deloittes rekryteringsprocess genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare, trygga arbetsmiljön för våra medarbetare och möta regelkrav. Processen för bakgrundskontroller genomförs i samarbete med ToFindOut. https://tofindout.se/sv/faq/

Frågor
Välkommen att kontakta Melissa Landén, rekryterare på Deloitte, på telefon 070-080 21 17. 
 
Vi ser fram emot din ansökan!

What impact will you make?
På Deloitte gör ditt arbete en meningsfull skillnad, varje dag, medan du växer i en inkluderande företagskultur av samarbete och hög prestation. Utöver att skapa lösningar strävar vi efter att göra en positiv och avgörande skillnad för andra i vår omgivning, våra klienter och samhället. På Deloitte hittar du tidigare dolda möjligheter att lyckas och inser din fulla potential.