Internship på Deloitte Risk Advisory I Stockholm - Sommar 2022

Publicerad: Torsdag 31 mar 2022

Typ: Internship 

Deadline: 8 april 

Länk

Har du vad som krävs för ett internship på Deloitte?
Risk Advisory identifierar och analyserar risker samt granskar och utvärderar styrning i våra klienters verksamhet, d v s hur de identifierade riskerna hanteras. Våra klienter får därigenom hjälp att förstå sina strategiska, operativa, finansiella och IT-relaterade risker.

Till vårt affärsområde Risk Advisory söker vi studenter för ett ca 2-3 månader långt internship med start i maj och juni 2022.

Arbetsbeskrivning
Ett internship på Risk Advisory inom Deloitte ger dig möjlighet att arbeta som Consultant. Det innebär att du under ledarskap och kvalitetssäkring av mer erfaren medarbetare kommer få tydliga arbetsuppgifter, företrädesvis i kundprojekt. Du kommer att arbeta i team tillsammans med medarbetare från våra avdelningar Financial Crime och Regulatory Risk, inom Financial Services Industry.

Vi söker
Vi söker dig som studerar juridik, dataanalys eller ekonomi med inriktning mot redovisning och/eller finansiell analys, kan prata och skriva flytande svenska. Positionen kräver fysisk närvaro i Stockholm.

Du ska vara en lagspelare men arbetar samtidigt bra självständigt och gillar att ta ansvar. Vidare är du mycket målmedveten, engagerad, initiativrik, noggrann och öppen för nya utmaningar. Du är flexibel i relation till dina arbetsuppgifter, arbetstider, och har förmåga att prioritera. Stresstålighet är en förutsättning då arbetstempot kan bli högt.

Vidare är du drivande, har en hög analytisk förmåga och anser att kvalitet i det du gör är viktigt.

Ansök snarast då vi hanterar ansökningar löpande
Din ansökan ska bestå av cv, personligt brev och betyg från gymnasiet samt högskola/universitet. Ansökningar som inte innehåller nämnda dokument behandlas ej. Sista ansökningsdatum för internshipet är den 8 april. Besked om tillsättning av tjänsterna förväntas kommuniceras v. 16 (18-22 april). Utvärdering kommer att ske löpande så vänta inte med din ansökan. 

Som ett kvalitativt led i Deloittes rekryteringsprocess genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare, trygga arbetsmiljön för våra medarbetare och möta regelkrav. Processen för bakgrundskontroller genomförs i samarbete med ToFindOut. https://tofindout.se/sv/faq/

Frågor?
Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller hur du registrerar din ansökan är du välkommen att kontakta Emily Knight på telefon 070-080 33 23. Frågor om detta internship besvaras av Anna Drawfarc på telefon 070 – 080 26 07.

Vi ser fram emot din ansökan!

What impact will you make?
På Deloitte gör ditt arbete en meningsfull skillnad, varje dag, medan du växer i en inkluderande företagskultur av samarbete och hög prestation. Utöver att skapa lösningar strävar vi efter att göra en positiv och avgörande skillnad för andra i vår omgivning, våra klienter och samhället. På Deloitte hittar du tidigare dolda möjligheter att lyckas och inser din fulla potential.