Internship på Consulting våren 2021

Publicerad: fredag 18 dec 2020

Typ: Internship

Deadline: 31 Januari

Länk till ansökan: https://deloitte.recman.se/job.php?job_id=176773

Om rollen
Du blir en del av Deloittes framgångsrika Consulting-team på drygt 300 personer i Sverige, och över 330 000 kollegor världen över. Detta internship ger dig möjlighet att uppleva hur det är att arbeta inom Consulting på Deloittes Stockholmskontor under ca 8-10 veckor med start i april 2021.

Vi söker
Vi söker dig som studerar till civilingenjör, systemvetare eller ekonom med master/magisterexamen eller annan relevant utbildning och tar examen under 2022 eller 2023. Du har goda studieresultat och gärna internationell erfarenhet eller relevant engagemang vid sidan av studierna. Du har mycket goda språkkunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift. Du är en lagspelare, har god prioriteringsförmåga, är analytisk och har ett stort intresse för hur digitalisering och ny teknik kan utveckla verksamheter och bidra till att förverkliga våra klienters strategier och affärsmål.

Vi erbjuder
Inom Consulting arbetar vi med att stödja ledande organisationer i deras tuffaste utmaningar. Våra tjänster sträcker sig från analys av strategiska frågor, till genomförande av komplexa förändringsprojekt i kärnan av klientens verksamhet. För att möta marknadens förändrade krav stödjer vi våra klienters förändringsresor med nya arbetssätt, effektiva processer, optimerad organisation och hjälper dem att införa systemlösningar baserade på moderna digitala plattformar.

Genom programmet får du ett smakprov på hur det är att starta din karriär inom Consulting på Deloitte. Du får genomgå en introduktion där du blir utbildad i core consulting skills och får en coach som guidar dig genom internshipet. Du ingår i ett av våra team och medverkar i interna möten och sociala aktiviteter. Du blir tilldelad projekt samt är med och levererar mot kund.

I och med Deloittes breda nätverk får du chans att knyta kontakter med såväl kollegor som klienter som kan bli värdefulla för dig i din fortsatta karriär. Ett internship hos oss stärker även dina möjligheter till en anställning efter avklarad examen.

Ansökan
Du ansöker online senast 31 januari 2021. Din ansökan ska bestå av CV, personligt brev, samt betygskopior från högskola/universitet och gymnasium. Notera att du behöver ladda upp samtliga dokument för att din ansökan ska ses som fullständig. Besked om nästa steg kan förväntas först efter sista ansökningsdatum.

Frågor?
Välkommen att kontakta Sophie Karlerö, rekryterare på Deloitte, på telefon 070-080 27 77. 

Vi ser fram emot din ansökan!

What impact will you make?

På Deloitte gör ditt arbete en meningsfull skillnad, varje dag, medan du växer i en inkluderande företagskultur av samarbete och hög prestation. Utöver att skapa lösningar strävar vi efter att göra en positiv och avgörande skillnad för andra i vår omgivning, våra klienter och samhället. På Deloitte hittar du tidigare dolda möjligheter att lyckas och inser din fulla potential.