Innetekniker motor

Publicerad: onsdag 17 apr 2019

Länsförsäkring Kronoberg är ett kundägt bolag med stark lokal förankring. Personligt och enkelt erbjuder vi privatpersoner och företag attraktiva tjänster med en unik helhet inom bank, försäkring och fastighetsförmedling. Tillsammans med våra kunder, anställda och samarbetspartners skapar vi trygghet och möjligheter i Kronoberg. Vi är drygt 100 medarbetare fördelat på kontoren i Växjö, Ljungby och Älmhult. Läs mer på www.lansforsakringar.se

 

Länsförsäkring Kronoberg söker en motortekniker till vår skadeavdelning

Allt fler kunder väljer att försäkra sina fordon hos oss och för att fortsättningsvis kunna leva upp till vårt mål, att bli ”ledande inom trygghet” utökar vi vår motorskadeavdelning med ytterligare en motortekniker. Tjänsten är en heltidstjänst med placering på vårt huvudkontor mitt i centrala Växjö. 

 

Din utmaning 

Som motortekniker kommer du bedöma huruvida skadade fordon ska repareras eller lösas in. Du värderar de fordon som ska lösas in och har ansvar för dialogen med kunden för att erbjuda rätt ersättning. Via reparationskalkyler från våra avtalsverkstäder tar du hand om den tekniska bedömningen av skadereparationer och fattar sedan beslut om skälig ersättning. Vid oklara försäkringsärenden samarbetar du även tätt med våra utredare.  

 

Vem är du? 

Vi söker dig som har en teknisk utbildning samt en bred erfarenhet från motorbranschen. Det är meriterande om du har kunskap och erfarenhet av plåtskadereparationer samt har vana att hantera kalkyleringsprogrammet Cabas. Vi ser gärna att du är van vid, samt har erfarenheter av kundkontakt, gärna från försäkringsbranschen. Det är viktigt att du är analytisk och lösningsorienterad samt trivs med stora flöden och många kontaktytor.  

För att bli aktuell för denna roll är det nödvändigt att ha egenskaper som affärsmässighet och förmåga att tänka helhet. Man har ramar och regelverk att följa men det krävs ett logiskt tänkande och resonemang kring en del bedömningar som kan bli avgörande i vissa ärenden.  

Utbildning inom skadereglering och försäkring får du hos oss och för rätt person finns det stora möjligheter till utveckling inom företaget.  

På Länsförsäkring Kronoberg ser vi sambandet mellan nöjda medarbetare och nöjda kunder. Hos oss jobbar vi i team där vi skapar trygghet för våra kunder men också trivsel och utvecklingsmöjligheter för våra medarbetare. Vi vill överträffa kundernas förväntningar och genom våra värderingar - engagemang, handlingskraft, nyfikenhet och laganda – skapar vi trivsel och utgår alltid från kundens behov. 

Det är extra viktigt eftersom våra kunder äger oss.  

 

Låter det spännande:  

Länsförsäkring Kronoberg har i denna rekrytering valt att samarbeta med OnePartnerGroup. Vänligen skicka din ansökan via www.onepartnergroup.se senast den 22 april. För ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Gabriella Leske på telefonnummer 0470-32 38 32. Facklig representant är Niclas Schaarschuch, 0470-72 00 56. 

Länk till ansökan.

 

Länsförsäkring Kronoberg är ett kundägt bolag med stark lokal förankring. Personligt och enkelt erbjuder vi privatpersoner och företag attraktiva tjänster med en unik helhet inom bank, försäkring och fastighetsförmedling. Tillsammans med våra kunder, anställda och samarbetspartners skapar vi trygghet och möjligheter i Kronoberg. Vi är ca 110 medarbetare fördelat på kontoren i Växjö, Ljungby och Älmhult.