ERP-konsult till Business Process Solutions Stockholm, 2020

Publicerad: tisdag 21 jan 2020

Typ: Tillsvidare

Deadline: 1 mars 2020

Om rollen
Då Deloittes strategiska samarbete med NetSuite har utökats i Sverige behöver vi nu stärka vårt team med ytterligare teknisk och funktionell kompetens. Som del i vårt NetSuite team på vår avdelning Business Process Solution, ansvarar du för att tillsammans med team leverera nya ERP implementationer inom ramen för ekonomiavdelningens ansvarsområden. Ditt fokus ligger bland annat på att tillsammans med klienten jobba med strategiarbete i samband med NetSuite systemimplementationer, digitaliseringsstrategier, projektledning samt införandet av ny teknologi och systemutveckling. Rollen innebär också att skapa lösningar för effektivisering och automatisering av ekonomiprocesser hos våra klienter. Uppdragen är främst i Stockholmsområdet men genomförs även på andra orter och utomlands vilket innebär att resor kan ingå i arbetet.

Vi söker
Vi söker dig som är nyutexaminerad systemvetare eller civilingenjör med inriktning på data, IT eller systemvetenskap, gärna med kompletterande kurser inom ekonomi. Masterexamen eller motsvarande är meriterande. Vi söker dig med goda studieresultat och vi ser gärna att du har varit aktiv under dina studier med extrajobb, studiesociala engagemang eller dylikt. Vidare efterfrågar vi mycket goda språkkunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift. Vi ser gärna att du har kunskaper inom både redovisning och systemvetenskap/IT, mediterande om du även har kunskap kring JavaScript, SQL eller dylikt.

Som person är du är en lagspelare med stort engagemang, hög ambitionsnivå och egen initiativförmåga. Du är flexibel, lösningsorienterad, analytiskt lagd och har ett påvisat intresse för system och ekonomi.

Vi erbjuder
En karriär på Deloitte innebär ständig utveckling. Genom Deloittes starka marknadsposition och attraktiva klientportfölj får du möjlighet att arbeta med spännande bolag i olika branscher och storlekar. Därtill erbjuds du stor möjlighet till kompetensutbyte mellan affärsområden och kollegor, samt ett konkurrenskraftigt utbildningsprogram. Här ingår kurser med fokus på bland annat projektledning, ledarskap och teknisk kompentens där vi lägger stor vikt vid din personliga utveckling. Du har alltid stöd i vårt nätverk av hjälpsamma och erfarna kollegor, samtidigt som variationen på uppdrag ger dig en bred kompetens. Läs mer om kulturen och teamet på www.deloitte.se/whyBPS.

Ansökan
Du ansöker online. Din ansökan ska bestå av CV, personligt brev, samt betygskopior från högskola/universitet och gymnasium. Notera att du behöver ladda upp samtliga dokument för att din ansökan ska ses som fullständig. Ansökningar som inte innehåller nämnda dokument behandlas ej. Sista ansökningsdatum är den 1 mars 2020, men platserna kan komma att tillsättas innan dess så vänta inte med din ansökan.

Frågor
Välkommen att kontakta Olivia Melin, Human Resources and Talent, på telefon 070 080 20 60 för frågor om rekryteringsprocessen. Har du frågor kring tjänsten kontaktar du Josefine Persson på telefon 070 080 22 48.

Vi ser fram emot din ansökan!