Gruppchef redovisning, Växjö

Publicerad: måndag 16 sep 2019

Följ med Aspia på en spännande resa! Vi har just bildats, men är marknadsledande redan från start och har mycket god kompetens och väl utarbetade strategier för digitalisering och automatisering av vårt tjänsteutbud – det ger fantastiska möjligheter för både kunder och medarbetare.

 

Om tjänsten

Vi söker nu efter en Gruppchef till tjänsteområde redovisning med placering i Växjö.

I rollen som Gruppchef redovisning har du både ett strategiskt och operativt ansvar för den löpande verksamheten i din grupp. Blandningen av arbetsuppgifter och kunddialoger gör att arbetet sällan blir enformigt. Du kommer att ha en viktig funktion på företaget då du kommer vägleda, stötta och utveckla såväl dina kunder som medarbetare.

Arbetsuppgifter

I rollen som Gruppchef coachar du dina medarbetare och ser till att de har de förutsättningarna som behövs för att kunna leverera ett gott resultat och få nöjda kunder. Vidare ansvarar du för att förankra och implementera företagets strategi i det dagliga arbetet med mål att Aspia som företag möter kundens efterfrågan genom att leverera ekonomitjänster med hög kvalitet.

Exempel på utveckling av kontoret och coaching av medarbetare kan omfatta t ex digitala tjänster, handledning i den dagliga verksamheten samt fördelning av arbetet i syfte att öka effektivitet och fördela tid mellan medarbetarna. Du har personalansvar för din gruppering vilken t ex inkluderar ansvar för rekrytering, kompetensutveckling, medarbetar- samt lönesamtal. Du arbetar även med egna uppdrag och utför t ex bokslut, årsredovisningar och deklarationer.

Vi söker

Du har i grunden en akademisk ekonomexamen med erfarenhet inom ekonomiområdet med god förståelse för redovisning och rapportering – gärna från företag i olika branscher. Du har en tydlig bild av hur välfungerande redovisnings- och rapporteringsprocesser ser ut och kan jobba proaktivt och ta egna initiativ i ditt arbete. Du är strukturerad med en god administrativ förmåga och har generellt goda systemkunskaper.

Rollen ställer höga krav på lösningsorientering, samordning och effektivisering mellan kunder, team och medarbetare. Digitalisering och verksamhetsutveckling är vardag för dig och vi ser gärna att du är driven, utåtriktad och lösningsorienterad, har ett intresse för ledarskap och god förmåga att bygga relationer och nätverk såväl internt som externt.

 

LÄNK TILL ANSÖKAN