Finance Trainee till RosholmDell

Publicerad: Lördag 28 jan 2023

Typ: Deltid 

Deadline: 17 februari

Länk

Vi söker en finance trainee som vill vara med och fortsätta bygga en högkvalitativ konsultverksamhet inom advokatvärlden.

Om RosholmDell

RosholmDell är en affärsjuridisk advokatbyrå. Vi är en byrå i kraftig tillväxtfas. Vi hjälper våra kunder med det vi kallar Användbar Juridik. Det handlar om affärsjuridisk rådgivning med stort produktfokus, resultatfokus och fokus på att göra kunden framgångsrik, samt kundens vardag enklare. Vi arbetar också utifrån LEAN-principer för att skala bort processer och aktiviteter som inte är värdeskapande för kunden. Vi arbetar med detta som ett mindset. Ett mindset som vi även vet fungerar väl i andra tjänstesektorer. Med drygt 30 medarbetare och fokus södra Sverige hjälper vi löpande cirka 400 kunder. Vi har även en stor kundbas i Stockholm.

Om dig

Som person ska du ha en ”doer”-mentalitet och vara ansvarstagande. Du ska vilja förstå koncept och fenomen från grunden och sträva efter enkla lösningar, oavsett uppgiftens komplexitet. Du får gärna vara kritisk till rådande normer och utmana idéer.

Du bör ha cirka 2 år kvar på dina studier. Du läser ekonomi på kandidat- eller masternivå.

Om tjänsten

Du kommer att få arbeta mycket nära vår ekonomiansvarig. Du kommer att få lära dig och arbeta praktiskt med:

  • Löpande bokföring
  • Finansiell analys
  • Affärsstödande administration

Tjänstens omfattning är deltid (50 %) och är avlönad. Stor flexibilitet i förläggning av arbetstiden kommer ges. Tjänsten innefattar även arbete utanför studieterminerna.

Placeringsort för tjänsten är Växjö. Visst arbete hemifrån/på annan ort kommer också vara möjlig.

Sista ansökningsdag är 17 februari 2023. Du ansöker genom att skicka ditt CV, betyg och ett personligt brev till rekrytering@rdlaw.se.