EY söker revisionskonsulter i Stockholm start Augusti 2023

Publicerad: Tisdag 28 feb 2023

Deadline: 30 Juni med intervjuer sker löpande

Länk

På EY får du chansen att bygga en karriär som är lika unik som du. Vi stödjer din resa mot att bli ditt bästa professionella jag. Vi erbjuder globala möjligheter, ny teknik och en inkluderande kultur. Och vi räknar med din röst och ditt perspektiv för att hjälpa oss att bli ännu bättre. Bli en del av EY och bygg en unik upplevelse för dig själv och en bättre affärsvärld för alla.

 

Är du intresserad av en unik möjlighet att starta din karriär inom revision? Våra konsulter får möjligheten att snabbt skapa en bred revisionsexpertis inom många olika kund- och branschområden. Vi söker nu revisionskonsulter till vårt kontor i Stockholm med start i augusti 2023 och riktar oss mot dig som är nyutexaminerad ekonom, systemvetare, ingenjör eller motsvarande från universitet/högskola.

 

Möjligheten

På EY sätter vi medarbetarna i centrum och genom vår tydliga och väl genomarbetade utbildningsplan får du möjlighet till ständig utveckling. Du kommer snabbt få växa in i en ansvarsfull roll med utmanande och utvecklande uppdrag inom olika företag och branscher. Du får en spännande inblick i väletablerade företag med fokus på hur de producerar och hanterar sina finansiella rapporter och verksamheter i stort. Under din karriär hos oss kommer du att få stöd och vägledning av de mest respekterade kollegorna i branschen och goda möjligheter att växa och förverkliga din potential. Då vi är ett internationellt företag med många globala kunder finns det även möjligheter till arbete utomlands och i internationella projekt.

 

För många av våra kunder är hållbarhetsfrågor och att bidra till en bättre värld en central del av verksamheten. Därför arbetar vi inom revision aktivt med hållbarhet. Det finns sedan 2017 ett lagkrav för stora företag att avge hållbarhetsrapporter och många företag har dessutom frivilligt åtagit sig att låta hållbarhetsinformationen vara granskad av revisor. Större intresse från investerare och finansiärer, nya regleringar samt integrering av finansiell och hållbarhetsinformation innebär att efterfrågan på våra tjänster inom granskning av hållbarhetsinformation ökar kraftigt. Som revisor kommer hållbarhetsrevision i kombination med finansiell revision vara en naturlig del av arbetsuppgifterna.  Som medarbetare hos oss blir du en del av detta viktiga arbete och EY:s ambition att vara en ledstjärna inom hållbarhet.

 

Huvudsakliga ansvarsområden

Som revisionskonsult inom Assurance kommer du att tillbringa mycket av din tid på plats ute hos våra kunder vilket innebär mycket praktisk erfarenhet från en mängd olika branscher. Din uppgift består av att identifiera och lösa komplexa revisionsfrågor och du kommer att ges möjlighet att arbeta över olika områden, vilket kommer att ge dig bred och branschspecifik kunskap om risker och nyckelfaktorer för framgång.

 

För att lyckas i rollen behöver du

Med analytisk förmåga kunna identifiera potentiella revisionsfrågor eller ovanliga förhållanden i finansiella rapporter samt visa en hög professionalism när du som konsult bistår i revisionsfrågor mot våra kunder. Du utvecklar och upprätthåller våra kundrelationer genom att leverera revisionstjänster med hög kvalité som kunden kan förlita sig på.

 

Kvalifikationer för tjänsten

För att vara kvalificerad för denna tjänst bör du uppvisa

  • Universitets-/högskoleexamen som ekonom, systemvetare, ingenjör eller motsvarande
  • Kritiskt tänkande och analytiska färdigheter för att identifiera och lösa problem
  • Ett genuint intresse för att skydda de finansiella marknaderna via granskningsåtgärder inom revision

 

Vi ser även gärna att du har                                

  • Goda akademiska meriter
  • Relevant arbetslivserfarenhet
  • Engagemang eller aktiviteter utanför studierna, särskilt sådana som kan främja din förmåga att samarbeta som en del av ett mångsidigt team eller har en positiv inverkan på dina ekonomiska kunskaper.

 

Vad vi söker

Vi är intresserade av personer som är naturligt nyfikna och redo att samarbeta med andra och bygga relationer, såväl med kollegor som med kunder. För att passa hos oss på EY ser vi att du har en stark målorientering med ambition att utvecklas och du gillar att ge professionell service. I gengäld kan du förvänta dig stöd och coachning av erfarna kollegor, samt den professionella utbildning som du behöver för att växa i din karriär.

 

Vad EY erbjuder dig

Som revisionskonsult hos EY får du arbeta med inspirerande och meningsfulla projekt med stort inflytande över din arbetsdag. Du kommer att vara en del av vårt globala nätverk av specialister i ett internationellt serviceområde. Från dag ett kommer du att få utmanande och stimulerande arbetsuppgifter. EY är ett värderingsstyrt företag där laganda, respekt och integritet är viktiga ledord. Vid sidan av våra medarbetares engagemang och kompetens är det våra gemensamma värderingar som skapar vår framgång på marknaden.  

 

  • Kontinuerligt lärande: Du utvecklar tankesätt och färdigheter som hjälper dig att navigera in i framtiden. 
  • Framgång så som du definierar den: Vi ger dig verktygen och flexibiliteten, så att du kan göra skillnad på ditt sätt.
  • Transformativt ledarskap: Vi ger dig insikter, coachning och självförtroende för att bli den ledare som världen behöver.
  • Inkluderande kultur: Du kommer att accepteras för den du är och få möjlighet att använda din röst för att hjälpa andra att hitta sin.

 

Läs gärna mer om vad EY kan erbjuda dig på www.ey.com/sv_se/careers , i sociala medier och på www.karriarbloggen.ey.com 

 

Ansök nu

Välkommen med din ansökan där du bifogar CV, personligt brev samt betyg från högskola/universitet. Vi uppskattar om du kan sammanfoga dessa tre filer i ett och samma dokument. Du kommer inom ett par dagar motta ett online-test som vi ser att du genomför snarast. Efter testet sker urval och inbjudande till intervjuer löpande. Under rekryteringsprocessen kommer vi att vara nyfikna på att veta mer om dig, varför du har valt att söka dig till EY och du kommer få lära känna oss. Läs mer om vår rekryteringsprocess på  Karriärmöjligheter för nyutexaminerade (ey.com).

 

Urval och intervjuer sker löpande och vi ser därför gärna att du ansöker snarast, dock senast 30 Juni 2023. För frågor kring rekryteringsprocessen vänligen kontakta josefine.hesse@se.ey.com.

Vi ser fram emot din ansökan!