Extrajobb som försäkringsrådgivare

Publicerad: Tisdag 2 nov 2021

Vill du jobba i ett företag som sätter både kunden och medarbetaren i centrum? På Länsförsäkring Kronoberg ser vi sambandet mellan nöjda medarbetare och nöjda kunder. Hos oss jobbar man i team där vi skapar trygghet för våra kunder men också trivsel och utvecklingsmöjligheter för våra medarbetare. Vi vill överträffa kundernas förväntningar och det gör vi genom att vi har trivsel och atmosfär på arbetsplatsen och att vi är engagerade och utgår ifrån kundens behov. Det är extra viktigt för oss eftersom det är våra kunder som äger oss.

 

Vi söker engagerade studenter till vår försäkringsverksamhet. Som försäkringsrådgivare trivs du med att jobba i ett team med högt tempo och fokus på kundnöjdhet. Förmågan att sälja efter kundens behov är viktigt och att se hög servicenivå som en självklarhet är en prioritet. Vi söker timanställda som kan arbeta som försäkringsrådgivare inom Privat såväl som inom Företag och Lantbruk. Inom Privat försäkring sker extrajobbet 2-3 kvällar i veckan samt heltid under sommaren. Inom Företag och Lantbruk sker extrajobbet ca en dag i veckan samt heltid under sommaren. Har du erfarenhet från Lantbruk är det meriterande.

 

Din utmaning

Som Försäkringsrådgivare arbetar du med försäljning av bolagets produkter.  Det sker mestadels via inkommande telefon men även fysiska besök och digitala kanaler. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder bästa service och det innebär att vi hjälper våra kunder till rätt försäkring efter deras individuella behov.

Inom Privat försäkring ingår också uppsökande verksamhet som utgående samtal, uppföljning av utskick eller att vara med vid externa marknadsföringsaktiviteter och events som bolaget anordnar.

 

Vem är du?

Vi ser gärna att du har minst 2 år kvar till högskoleexamen inom ekonomi/försäljning.Tidigare erfarenhet av försäljning är meriterande

Du har en förmåga att uttrycka dig enkelt och korrekt i tal och skrift. Det är också meriterande om du har språkkunskaper utöver svenska och engelska.Tidigare erfarenhet från försäkringsbranschen är meriterande

 

Du tycker om att ge kunderna ett bemötande som får dem att känna sig välkomna och unika. Det är en självklarhet att du följer bolagets värderingar; handlingskraft, engagemang, nyfikenhet och laganda.

 

Låter det spännande?

Vill du veta mer om tjänsterna så är du välkommen att kontakta försäljningschef privatförsäkring Frida Berglund på telefon 0470-72 00 47.

 

Välkommen med din ansökan via vårt HR-system senast den 14 november.

 

 

Länsförsäkring Kronoberg är ett bolag som sedan starten 1801 ägs och styrs av sina kunder. Vi finns till för att ge kronobergarna en enklare vardag och en tryggare framtid, och sätter alltid våra kunder i första rummet. Det gör vi genom att erbjuda en helhet inom bank, försäkring, pension och fastighetsförmedling. Men också genom att långsiktigt engagera oss i det samhälle vi och våra kunder är en del av. Det gör att vi varje dag känner att vi gör något meningsfullt i kronobergarnas liv. Och det är därför vi har så nöjda kunder. Vi är cirka 155 medarbetare fördelat på kontoren i Växjö, Ljungby, Älmhult, Alvesta och Tingsryd.

Vi tror på det vi gör. Och dom vi gör det för.