Extra medarbetare/studentpoolare till vårt kvällsteam

Publicerad: fredag 8 mar 2019

Vill du jobba i ett företag som sätter både kunden och medarbetaren i centrum? På Länsförsäkring Kronoberg ser vi sambandet mellan nöjda medarbetare och nöjda kunder. Hos oss jobbar man i team där vi skapar trygghet för våra kunder men också trivsel och utvecklingsmöjligheter för våra medarbetare. Vi vill överträffa kundernas förväntningar och det gör vi genom trivsel och en god atmosfär på arbetsplatsen plus att vi är engagerade och utgår ifrån kundens behov. Det är extra viktigt för oss eftersom det är våra kunder som äger oss.  

 

Om jobbet 

Som medarbetare i vårt kvällsteam kontaktar du våra befintliga kunder via telefon och erbjuder dem en trygghetsgenomgång för att säkerställa att de är rätt försäkrade om oturen skulle vara framme.  

Eftersom vi har samlat våra tjänster under ett och samma tak är vi unika med att kunna erbjuda våra kunder bank, försäkring och fastighetsförmedling på våra lokala kontor. För oss betyder försäljning och service samma sak, d.v.s. vi utgår alltid från vad som är viktigast för våra kunder.  

Du ska kunna arbeta två kvällar per vecka; tisdagar och onsdagar. Det finns även möjlighet att arbeta på torsdagar. Arbetstiden är kl. 17:00-21:00   

 

Vem är du?  

Vi vill att du studerar på universitet/högskola och har minst 2 år kvar av dina pågående studier. Har du erfarenhet av försäljning och/eller kundservice är detta meriterande.

Du är en positiv och engagerad person som sätter kunden i centrum och gillar utmaningar. Du trivs med att ha många kundkontakter, tycker om att arbeta mot uppsatta mål och värderar laganda lika mycket som att arbeta självständigt.  

 

Internutbildning får du utav oss. 

 

Personligt brev, CV samt referenser ska vara inskickade senast den 18 mars 2019 via vårt HR-system. 

 

Har du frågor går det bra att ringa Ernesto Castillo, säljledare, tfn 0470 72 01 48 eller 0708- 845 819.  

 

Välkommen med din ansökan!

 

Ansökan:  https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1588&ProjectId=145426&DepartmentId=18966&MediaId=5&SkipAdvertisement=False