Extra medarbetare/studentpoolare till vår skadeavdelning

Publicerad: fredag 8 mar 2019

Vill du jobba i ett företag som sätter både kunden och medarbetaren i centrum? På Länsförsäkring Kronoberg ser vi sambandet mellan nöjda medarbetare och nöjda kunder. Hos oss jobbar man i team där vi skapar trygghet för våra kunder men också trivsel och utvecklingsmöjligheter för våra medarbetare. Vi vill överträffa kundernas förväntningar och det gör vi genom trivsel och en god atmosfär på arbetsplatsen plus att vi är engagerade och utgår ifrån kundens behov. Det är extra viktigt för oss eftersom det är våra kunder som äger oss. 

 

Är du intresserad av att jobba extra i ett lokalt företag med skadereglering av försäkringsfall? 

Vi söker engagerade och drivna medarbetare till vårt kontor i Växjö som kan hjälpa oss då vi behöver extra förstärkning på vår skadeavdelning under året och då särskilt under sommaren. Vi söker dig som vill hjälpa våra kunder som drabbas av en skada. Vi söker personal till samtliga våra grupper på skadeavdelningen som reglerar trafik-, egendom- och personskador. Du får självständigt reglera och utreda händelsen, göra bedömningar utifrån försäkringsvillkor, rättspraxis och gällande lagstiftning. 

Vi söker dig som idag studerar på universitet eller högskola. Jobbet som skadereglerare innebär mycket kontakt med våra kunder varpå vi lägger stor vikt vid din personlighet. Vi ser framför oss en person som är mogen och förtroendeingivande och som vill ta chansen att blir framtidens studentpoolsmedarbetare inom Länsförsäkring Kronoberg.  

 

Internutbildning får du utav oss. 

 

Personligt brev, CV samt referenser ska vara inskickade senast den 18 mars 2019 via vårt HR-system. 

 

Har du frågor går det bra att ringa våra gruppchefer 

Motorskador – Frida Petersson 0470 – 72 00 47 

Egendomsskador – Björn Jarlvik 0470 – 72 00 62 

Personskador – David Grann 0470 – 72 00 87 

 

Varmt välkommen med din ansökan! 

 

Ansökan: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1588&ProjectId=145424&DepartmentId=18966&MediaId=5&SkipAdvertisement=False