Extra medarbetare/studentpoolare Privat försäkring

Publicerad: fredag 8 mar 2019

Vill du jobba i ett företag som sätter både kunden och medarbetaren i centrum? På Länsförsäkring Kronoberg ser vi sambandet mellan nöjda medarbetare och nöjda kunder. Hos oss jobbar man i team där vi skapar trygghet för våra kunder men också trivsel och utvecklingsmöjligheter för våra medarbetare. Vi vill överträffa kundernas förväntningar och det gör vi genom trivsel och en god atmosfär på arbetsplatsen plus att vi är engagerade och utgår ifrån kundens behov. Det är extra viktigt för oss eftersom det är våra kunder som äger oss. 

 

Om jobbet 

Vi söker engagerade och drivna medarbetare till vårt kontor i Växjö som kan hjälpa oss då vi behöver extra förstärkning på vår avdelning för privat försäkring under året. Vi söker dig som vill ta emot inkommande samtal och besök från våra försäkringskunder och hjälpa dem på bästa sätt.  

 

Vem är du? 

Vi söker dig som idag studerar på universitet eller högskola. Jobbet som privatrådgivare innebär mycket kontakt med våra kunder varpå vi lägger stor vikt vid din personlighet. Vi ser framför oss en person som är mogen och förtroendeingivande och som vill ta chansen att blir framtidens studentpoolsmedarbetare inom Länsförsäkring Kronoberg.  

 

Internutbildning får du utav oss. 

 

Personligt brev, CV samt referenser ska inskickade senast den 18 mars 2019 via vårt HR-system. 

 

Har du frågor går det bra att ringa Ernesto Castillo, säljledare, tfn 0470-72 01 48 eller 0708-845 819.  

 

Välkommen med din ansökan! 

 

Ansökan: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1588&ProjectId=145427&DepartmentId=18966&MediaId=5&SkipAdvertisement=False