Extra medarbetare/studentpoolare Digital Service

Publicerad: fredag 8 mar 2019

Vill du jobba i ett företag som sätter både kunden och medarbetaren i centrum? På Länsförsäkring Kronoberg ser vi sambandet mellan nöjda medarbetare och nöjda kunder. Hos oss jobbar man i team där vi skapar trygghet för våra kunder men också trivsel och utvecklingsmöjligheter för våra medarbetare. Vi vill överträffa kundernas förväntningar och det gör vi genom trivsel och en god atmosfär på arbetsplatsen plus att vi är engagerade och utgår ifrån kundens behov. Det är extra viktigt för oss eftersom det är våra kunder som äger oss. 

 

Vi söker engagerade och drivna medarbetare till vårt kontor i Växjö som kan hjälpa oss då vi behöver extra förstärkning till vår avdelning för digital service under året. Jobbet innebär att serva båda interna och externa kunder genom att scanna och administrera digital och fysisk post. 

 

Vi söker dig som idag studerar på universitet eller högskola. Vi lägger stor vikt vid din personlighet då det är viktigt att du är noggrann och har en förmåga att arbeta strukturerat och metodiskt. Vi ser framför oss en person som är mogen och förtroendeingivande och som vill ta chansen att blir framtidens studentpoolsmedarbetare inom Länsförsäkring Kronoberg.  

 

Internutbildning får du utav oss. 

 

Välkommen med din ansökan via vårt HR-system senast den 18 mars 2019. 

 

Vill du veta mer om avdelningen är du välkommen att kontakta Carina Nelenius, Digital Dokumenthantering på telefonnummer 0470-72 01 19 

 

Ansökan: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1588&ProjectId=145425&DepartmentId=18966&MediaId=5&SkipAdvertisement=False