Ekonomistudenter för revisionsarbete

Publicerad: Torsdag 14 apr 2022

Typ: Timanställning 

Deadline: 30 april 

Länk

Vi söker ekonomistudenter som är intresserade av att arbeta deltid inom vår revisionsgrupp under perioden september 2022 till juni 2023. Du kommer att vara del av våra revisionsteam och arbeta med enklare revisionsarbete.

 

Självklart erbjuder vi dig den utbildning och handledning som behövs för att kunna utföra arbetet. Schema för dig lägger vi tillsammans för att det ska passa med din skolgång och vårt behov baserat på period. För rätt person finns stor möjlighet till fast anställning.

 

EY är ett värderingsstyrt företag där laganda, respekt och integritet är viktiga ledord. Vid sidan av våra medarbetares engagemang och kompetens är det våra gemensamma värderingar som skapar vår framgång på marknaden. Vill du ha ett utvecklande och självständigt arbete som kräver engagemang, ansvarstagande och initiativförmåga kan du vara rätt person för oss. 

 

Din bakgrund

Vi söker dig som läser ekonomi på högskola/universitet som har ca 1 år kvar av dina studier.

 

Som person är du social och utåtriktad. Du tycker om att samarbeta med andra och bygga relationer, såväl med kollegor som med kunder. Du har en stark drivkraft med ambition att utvecklas och du tycker om att ge service. Vidare har du ett strukturerat arbetssätt, en god analytisk förmåga och ett intresse för redovisning/revision. 

 

Vad EY erbjuder dig

Som revisionsmedarbetare hos EY får du arbeta med inspirerande och meningsfulla projekt med stort inflytande över din arbetsdag. Du kommer att vara en del av vårt globala nätverk av specialister i ett internationellt serviceområde. Från dag ett kommer du att få utmanande och stimulerande arbetsuppgifter. EY är ett värderingsstyrt företag där laganda, respekt och integritet är viktiga ledord. Vid sidan av våra medarbetares engagemang och kompetens är det våra gemensamma värderingar som skapar vår framgång på marknaden.  

 

  • Kontinuerligt lärande: Du utvecklar tankesätt och färdigheter som hjälper dig att navigera in i framtiden. 
  • Framgång så som du definierar den: Vi ger dig verktygen och flexibiliteten, så att du kan göra skillnad på ditt sätt.
  • Transformativt ledarskap: Vi ger dig insikter, coachning och självförtroende för att bli den ledare som världen behöver.
  • Inkluderande kultur: Du kommer att accepteras för den du är och få möjlighet att använda din röst för att hjälpa andra att hitta sin.

 

Läs gärna mer om vad EY kan erbjuda dig på ey.com/sv_se/careers, i sociala medier och på karriarbloggen.ey.com.

 

Om ovan stämmer in på dig, ser vi gärna att du skickar in din ansökan till oss. 

 

Ansök nu. 

 

Sök senast den 30 april 2022. Din ansökan ska innehålla personligt brev, CV, betyg från universitet och/eller annan utbildning samt ev. intyg från tidigare arbetsgivare. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Annika Jonasson på annika.jonasson@se.ey.com. Vid frågor om rekryteringsprocessen kontaktar du Julia Frejd på julia.frejd@se.ey.com.