Ekonomikonsulter till Business Process Solutions Stockholm, start augusti 2020

Publicerad: onsdag 21 aug 2019

Typ: Heltid

Deadline: Snarast Löpande urval

 

Är du en av framtidens ledare inom ekonomifunktionen? Business Process Solutions söker juniora talanger

Om Business Process Solutions
Deloitte BPS är ledande i Sverige för kvalificerade konsultlösningar inom hela ekonomifunktionen, såväl interimslösningar som i projekt. Vid interimslösningar täcker BPS under en övergångsperiod upp en tjänst som CFO, ekonomiassistent, redovisningsansvarig, controller eller någon annan roll i företagets ekonomifunktion. Vid projektstöd hjälper BPS sina klienter med exempelvis processförbättringar och effektivisering av ledningsrapporter i roller som projektledare eller projektassistent. Läs mer om BPS. 

Vi söker
Vi söker dig som är nyutexaminerad och har magister- eller masterutbildning i ekonomi, gärna med inriktning redovisning eller ekonomistyrning. Erfarenhet av ekonomiarbete är meriterande. Fortsatt värdesätter vi ett intresse för Tech eftersom en viktig del i vårt arbete är att hjälpa våra klienter att automatisera och digitalisera sina ekonomiprocesser. Vi efterfrågar mycket goda språkkunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift. Du är en lagspelare, men trivs även med att jobba självständigt. Du är utåtriktad, målmedveten, engagerad, initiativrik och öppen för nya utmaningar.

Vi erbjuder
Genom unik utbildning, stimulerande uppdrag och inspirerande kultur formar BPS framtidens ledare inom ekonomifunktionen. Vi erbjuder ett sexårigt utvecklingsprogram för att förbereda dig för en ledande roll, exempelvis CFO, som bland annat innefattar samarbete med Henley Business School i London. Här ingår kurser med fokus på bland annat projektledning, ledarskap och teknisk kompentens där vi lägger stor vikt vid din personliga utveckling. Du har alltid stöd i vårt nätverk av hjälpsamma och erfarna kollegor, samtidigt som variationen på uppdrag ger dig en bred kompetens.

Ansökan

Du ansöker online. Din ansökan ska bestå av CV, personligt brev, samt betygskopior från högskola/universitet och gymnasium. Notera att du behöver ladda upp samtliga dokument för att din ansökan ska ses som fullständig. Skicka in din ansökan så snart som möjligt då vi arbetar med löpande urval.  


LÄNK TILL ANSÖKAN 

 

Frågor
Välkommen att kontakta Olivia Melin ansvarig rekryterare på Deloitte, på telefon 070-080 20 60

Vi ser fram emot din ansökan!