Ekonomikonsulter till Business Process Solutions Malmö

Publicerad: Söndag 20 feb 2022

Typ: Heltid/tillsvidare 

Deadline: 31 maj 

Länk 

Business Process Solutions söker juniora talanger för anställning i augusti 2022


Är du en av framtidens ledare inom ekonomifunktionen? 

Om Business Process Solutions
Deloittes affärsområde Business Process Solutions (BPS) är ledande i Sverige för kvalificerade konsultlösningar inom ekonomifunktionen där vi stöttar våra klienter med interimslösningar och projektbaserade leveranser. Vid interimslösningar täcker BPS under en period upp en tjänst som redovisningsekonom, controller, CFO eller liknande. Projektbaserade leveranser kan exempelvis röra effektivisering och förbättring av processer och rutiner, automatisering av finansiella flöden, implementation av affärssystem eller operationella förberedelser inför börsnotering i roller som projektresurs eller projektledare. BPS klienter är alltifrån mindre bolag till internationella börsnoterade koncerner inom olika typer av branscher. BPS består i dag av cirka 180 drivna konsulter i Stockholm, Göteborg och Malmö. Det primära upptagningsområdet för uppdragen är i storstadsregionerna, men uppdrag genomförs även på andra orter och utomlands. Oavsett uppdrag har du alltid Deloitte i ryggen som ett kompetens- och arbetsgivarstöd och du träffar regelbundet kollegor för utbildningar samt sociala aktiviteter.

Låter det intressant? Läs mer om vårt tjänsteerbjudande och hur det är att arbeta på BPS

Vi söker
Vi söker dig som är nyutexaminerad och har magister- eller masterutbildning i ekonomi, gärna med inriktning redovisning, management, controlling eller ekonomi & IT. Erfarenhet av ekonomiarbete är meriterande, särskilt inom redovisning. Det är även meriterande om du har erfarenhet av arbete inom tech, då vi hjälper våra klienter att automatisera och digitalisera sina ekonomiprocesser. Vidare efterfrågar vi mycket goda språkkunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift. Du är en lagspelare, men trivs även med att jobba självständigt. Du är utåtriktad, målmedveten, engagerad, initiativrik och öppen för nya utmaningar.

Vi erbjuder
Genom inspirerande kultur, stimulerande uppdrag och unik utbildning formar BPS framtidens ledare inom ekonomifunktionen. På Deloitte får du tillgång till ett globalt nätverk av erfarna kollegor som du kan nyttja för att utveckla både dig själv, våra klienter och vår verksamhet. Du får inblick och erfarenhet som möjliggör att på bästa vis kunna hjälpa företagsledningen att styra sina ekonomiska verksamheter. Du är därigenom med och rustar näringslivet för framtidens utmaningar. Du blir även en del av ett företag som värnar om hållbarhet och jämställdhet. Vi arbetar för att vara en positiv kraft och leda vägen när det gäller att hantera de allt mer komplexa utmaningar som samhället står inför idag. Vårt svar på utmaningarna är WorldImpact – en portfölj med initiativ fokuserade på konkret påverkan på samhällets största utmaningar.

Deloittes starka marknadsposition och attraktiva klientportfölj erbjuder varierande och utmanande uppdrag hos alltifrån mindre bolag till internationella börsnoterade koncerner inom olika typer av branscher, vilket ger dig bred och gedigen kompetens med en brant utvecklingskurva.

Vi lägger stor vikt vid att erbjuda dig möjligheter att driva din personliga utveckling. Du tilldelas en personlig coach som långsiktigt stöttar dig i din karriär, och på varje uppdrag får du kontinuerlig feedback och support från mer erfarna kollegor. BPS erbjuder även ett unikt femårigt utbildningsprogram i samarbete med Henley Business School i London. Med kurser inom bland annat redovisning, controlling, processkartläggning och ledarskap bygger du upp en gedigen kunskapsbank som förbereder dig för ledande roller inom ekonomifunktionen. Inför ditt fjärde år väljer du inriktningen CFO Programme eller Project Management Programme för att fortsätta din utveckling baserat på dina erfarenheter.

Vill du veta mer? Läs mer om hur våra medarbetare beskriver hur det är att arbeta på BPS

Ansökan
Du ansöker online. Din ansökan ska bestå av CV, personligt brev, samt betygskopior från högskola/universitet och gymnasium. Notera att du behöver ladda upp samtliga dokument för att din ansökan ska ses som fullständig. Skicka in din ansökan så snart som möjligt då vi arbetar med löpande urval.  

Frågor
Välkommen att kontakta Beatrice Magnusson ansvarig rekryterare på Deloitte, på telefon 070-080 30 33.

Vi ser fram emot din ansökan!

What impact will you make?

På Deloitte gör ditt arbete en meningsfull skillnad, varje dag, medan du växer i en inkluderande företagskultur av samarbete och hög prestation. Utöver att skapa lösningar strävar vi efter att göra en positiv och avgörande skillnad för andra i vår omgivning, våra klienter och samhället. På Deloitte hittar du tidigare dolda möjligheter att lyckas och inser din fulla potential.