Deloitte söker analytiker till affärsområdet financial advisory

Publicerad: fredag 2 nov 2018

Deloitte söker Analytiker till vårt affärsområde Financial Advisory

Financial Advisory är ett affärsområde inom Deloitte som erbjuder rådgivning och stöd i M&A processer som omfattar köp, försäljning, värdering, omstrukturering och fusioner av företag och verksamheter. Vi söker dig som har ett intresse för att kombinera kommersiell insikt med finansiella analyser i en mycket spännande och utvecklande projektmiljö. Financial Advisory växer kraftigt och vi söker analytiker till samtliga våra service lines- Corporate Finance Advisory, M&A Transaction Services och Valuation & Modelling, för start i augusti 2019. Under dina första år erbjuds du möjlighet att arbeta med uppdrag inom flera av våra service lines för att sedan successivt specialisera dig efter intresse. Har du intresse för en specifik service line är du välkommen att specificera det i din ansökan.


• M&A Transaction Services omfattar primärt olika former av finansiell due diligence inför en köp eller säljprocess och relaterad rådgivning i samband med förhandlingar.

• Valuation & Modelling omfattar till exempel företagsvärdering, fairness opinions och finansiell modellering.

• Corporate Finance Advisory innebär att vi företräder en köpare eller en säljare i samband med en ägarförändring och rådger under hela transaktionsprocessen.

 

Mer information och ansökan hittar du här: https://deloitte.recman.se/job.php?job_id=73614&fbclid=IwAR0aOavj3z-5dLqSqBa-q0ZtWKAiG7sOAihWsRn10iYVf24PfcjDmhxF7-o