Business Process Solutions söker juniora talanger

Publicerad: Fredag 18 jun 2021

Länk

Typ: Heltid

Deadline: 20 juni 2021

Är du en av framtidens ledare inom ekonomifunktionen? Business Process Solutions söker juniora talanger för anställning i augusti 2021

 

Om Business Process Solutions

Deloittes affärsområde Business Process Solutions (BPS) är ledande i Sverige för kvalificerade konsultlösningar inom hela ekonomifunktionen, såväl interimslösningar som projektstöd och automatisering av ekonomiprocesser. Vid interimslösningar täcker BPS under en period upp en tjänst som redovisningsekonom, controller, CFO eller liknande. Vid projektstöd hjälper BPS sina klienter med exempelvis effektivisering och förbättring av processer och rutiner, implementation av affärssystem eller operationella förberedelser inför börsnotering i roller som projektledare eller projektassistent. Som anställd på BPS arbetar du inom samtliga områden, men kan periodvis vara mer aktiv inom ett av dem. Du arbetar med allt från mindre bolag till internationella börsnoterade koncerner inom varierande branscher.

 

BPS består i dag av cirka 170 drivna konsulter i Stockholm, Göteborg och Malmö. Det primära upptagningsområdet för uppdragen är i storstadsregionerna, men uppdrag genomförs även på andra orter och utomlands. Oavsett har du alltid Deloitte i ryggen som ett kompetens- och arbetsgivarstöd och du träffar regelbundet kollegor inom BPS för utbildningar samt sociala aktiviteter. Är du nyfiken? Läs mer om vad vi erbjuder och möt några av våra medarbetare.

 

Vi söker

Vi söker dig som är nyutexaminerad och har magister- eller masterutbildning i ekonomi, gärna med inriktning redovisning, management eller ekonomistyrning. Erfarenhet av ekonomiarbete är meriterande, särskilt inom redovisning. Det är även meriterande om du har erfarenhet av arbete inom Tech, då vi hjälper våra klienter att automatisera och digitalisera sina ekonomiprocesser. Vidare efterfrågar vi mycket goda språkkunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift. Du är en lagspelare, men trivs även med att jobba självständigt. Du är utåtriktad, målmedveten, engagerad, initiativrik och öppen för nya utmaningar.

 

Vi erbjuder

Genom unik utbildning, stimulerande uppdrag och inspirerande kultur formar BPS framtidens ledare inom ekonomifunktionen. Vi erbjuder ett femårigt utvecklingsprogram för att förbereda dig för en ledande roll inom ekonomifunktionen, exempelvis CFO, som bland annat innefattar samarbete med Henley Business School i London. Här ingår kurser med fokus på bland annat projektledning, ledarskap och teknisk kompentens där vi lägger stor vikt vid din personliga utveckling. Du har alltid stöd i vårt nätverk av hjälpsamma och erfarna kollegor, samtidigt som variationen på uppdrag ger dig en bred kompetens.

 

Ansökan 

Du ansöker online. Din ansökan ska bestå av CV, personligt brev, samt betygskopior från högskola/universitet och gymnasium. Notera att du behöver ladda upp samtliga dokument för att din ansökan ska ses som fullständig. Skicka in din ansökan så snart som möjligt då vi arbetar med löpande urval.  

 

Som ett kvalitativt led i Deloittes rekryteringsprocess genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare, trygga arbetsmiljön för våra medarbetare och möta regelkrav. Processen för bakgrundskontroller genomförs i samarbete med ToFindOut. https://tofindout.se/sv/faq/

 

Frågor

Välkommen att kontakta Beatrice Magnusson ansvarig rekryterare på Deloitte, på telefon 070- 080 30 33

 

Vi ser fram emot din ansökan!

 

What impact will you make?

På Deloitte gör ditt arbete en meningsfull skillnad, varje dag, medan du växer i en inkluderande företagskultur av samarbete och hög prestation. Utöver att skapa lösningar strävar vi efter att göra en positiv och avgörande skillnad för andra i vår omgivning, våra klienter och samhället. På Deloitte hittar du tidigare dolda möjligheter att lyckas och inser din fulla potential.